Zanimljivosti

ŽENA NARUČILA VEGANSKU SALATU A USLEDIO JE ŠOK: Zapanjeno je gledala u tanjir ne verujući šta su joj poslužili, a tek kad vidite bezobrazno aranžiranje jela! (VIDEO)

Kako se požalila Nikol u restoranima najčešće ostaje više ostane gladna nego sita posle ručka.

16.10.2023 17:00

ŽENA NARUČILA VEGANSKU SALATU A USLEDIO JE ŠOK: Zapanjeno je gledala u tanjir ne verujući šta su joj poslužili, a tek kad vidite bezobrazno aranžiranje jela! (VIDEO)
Tiktok-veganbeautygirl

Nikol je tiktokerka koja je pažnju javnosti privukla snimkom veganskog obroka koji je dobila u jednom restoranu. Kako je priznala bila je zapanjena kad je konobar stavio tanjir ispred nje. 

- Kada naručite vegansku salatu, a dobijete ovo?! Možda su se izubili u prevodu - pitala se duhovota Nikol koja je pokazala kako je izgledao obrok koji je dobila.

Na njenom tanjiru jasno se vidi nekoliko komada paradajza koji, kada bi se spojili ne bi činili ceo plod. Preko njega je stavljen nekakav zeleniš za koji čak ni Nikol nije sigurna da je jestiv. Uz sve to je na kraju tanjira bio kečap koji se nikako ne uklapa u ideju zdravog obroka. 

Nikol koja često deli sadržaj na Tik-toku prizanala je da gotovo uvek ima problem sa veganskim obrocima tokom svojih putovanja. Izgleda da se to redovno dešava, pa je ona više gladna nego sita. Kako je rekla redovno joj serviraju suve makarone bez ikakvog sosa, ili samo kompir, kao ostatke nečega što bi trebalo da bude salata. 

Da bi izbegla da ostane gladna ona je počela da naručuje obroke sa mesom i kobasicama, koje ostavi sa strane jedući samo povrće koje se servira kao prilog. Na ovaj način dobije kakav takav ručak, a kad naglasi da je veganka dobije nekakav nejestivi bućkuriš koji je uz to i bezuskusan. 

@veganbeautygirl i should be putting ‘vegan for 15 years’ on my CV bc wow it shows resilience 💪🏼 #veganabroad #veganhumour #veganuary #govegan ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling

Međutim, bilo je nemoguće ne primetiti da svaki njen obrok ima neki neobičan dodatak. Tako je koktel ispijala kroz slamičicu na kojoj je bila slika muškog polnog organa. Na drugom snimku jela je nekakvu testeninu dok je na sredini tanjira stajala kobasica aranžirana tako da neodoljivo podseća na muški polni organ. Nikome od njenih pratilaca nije bilo jasno da li ona traži da joj se tako aranžira tanjir i gde to ova žena najčešće ruča.

- Meni su kao poslednji veganski obrok poslužili parče praziluka sa dva lešnika.

- Čista sramota za taj paradajz, ali izgleda da je slamčica izvukla stvar.

- Gledam prvi snimak i nije mi jasno zašto je ta kobasica u obliku muškog polnog organa?

- Možda si ti ostala gladna, ali ja sam se dobro nasmejala!

- Ženo, gde ti to obično ručaš kad te poslužuju slamkama i kobasicama u obliku muških polnih organa?! - bili su samo neki od komentara na njen post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)