Kuce

SAČEKAO GA JE ISPRED ŠKOLE, A DEČAK SE POTPUNO SLOMIO: Dirljivi susret mladog vlasnika i nestalog psa, rastopio srca na društvenim mrežama!

Dečije suze je bilo teško sakriti, ali radost psa kada ga je video pokazala je svu ljubav koja među njima postoji.

25.10.2023 16:50

SAČEKAO GA JE ISPRED ŠKOLE, A DEČAK SE POTPUNO SLOMIO: Dirljivi susret mladog vlasnika i nestalog psa, rastopio srca na društvenim mrežama!
Printscreen/https://www.tiktok.com/@chrisw447

Imati ljubimca i brinuti se o njemu na pravi način, stvara neraskidivu vezu za ceo život. Privrženost koju grade vlasnik i pas se može uporediti skoro kao i veza roditelja sa detetom, jer morate brinuti o tom stvorenju gotovo 24 sata. Međutim, nekada nam okolnosti ne idu na ruku pa nepredviđene situacije mogu da poremete sve to i da koliko god pazite na njega i mislite da će biti tu, putevi se raziđu.

pexels.com

Veza između dece i psa je posebna

Na Tiktoku se pojavio emotivan snimak koji je dirnuo sve, a prikazuje susret dečaka i njegovog psa koji je nestao pre četiri godine, kako piše u objavi. Kako je pas pronađen nije poznato, ali je sigurno da se ponovo vratio među svoje vlasnike i da ga je majka tog dečaka povela sa sobom u kolima kako bi sačekali mališana iz škole. U snimku se vidi kako malom mopsu žena govori "on izlazi, ko to dolazi?" dok pas uzbuđeno cupka na sedištu i vrpolji se da bi se okrenuo ka staklu da svojom pojavom kaže svom mladom vlasniku kako je ponovo tu.

Dečak isprva nije shvatio da je to njegov pas i kada se približio kolima i video ko ga čeka na suvozačevom mestu, bukvalno se skamenio, a onda i zaplakao. Sklonio se u stranu kako ga majka ne bi snimala i iza stavio ranac, a onda je ušao i seo na suvozačevo mesto uzevši svog ljubimca u krilo. Nije mogao da zaustavi plač, a pas ga je neprestano grlio. Majka je ovekovečila ovaj snimak a on je na mreži sakupo 1, 3 miliona sviđanja.

- Potpuno sam se izgubio.

- Izgubiti psa i ponovo se sresti sa njim je istovremeno najgori i najlepši osećaj.

- Nemoguće je ne plakati na ovo. Apsolutno predivno.

- Ovo sam ja nakon što sam izgubio mog na dva dana.

- Ovo ispred je dovoljno da rasplače odraslog čoveka -samo su neki od komentara.

Mnogi su se prisetili svojih ljubimaca koji su isto tako nestali, a neki su komentarisali kako je ovo ipak jedan od najsrećnijih trenutaka za čoveka jer je bliskost koju stvori sa ljubimcem poput one sa čovekom. U komentarima je jedan korisnik istakao da je u pitanju greška i da je pas nestao četiri meseca, a ne četiri godine kako su napisali, što su mnogi okarakterisali smislenijim.

Neki od Tiktokera su rekli da emotivna scena dečaka i psa koji mu se raduje slama srca i da oni koji se nisu rasplakali na ovaj video nemaju osećanja

- Pas će zauvek biti čovekov najbolji prijatelj- zaključio je jedan od korisnika mreže.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)