Telo

OBRAČUN DVE DEVOJKE U LIFTU UZDRMAO INTERNET: Pohvalila se bujnim grudima, a onda se brže bolje pokrila posle poteza suparnice! (FOTO+VIDEO)

Mlade devojke su često takmičarski nastrojene što dokazuje i ovaj snimak.

24.10.2023 13:01

OBRAČUN DVE DEVOJKE U LIFTU UZDRMAO INTERNET: Pohvalila se bujnim grudima, a onda se brže bolje pokrila posle poteza suparnice! (FOTO+VIDEO)
Instagram-poli_rudenok

Mlade devojke često su takmičarski nastrojene i usled manjka životnog iskustva i samopouzdanja uglavnom svaku drugu ženu doživljavaju kao konkurenciju. Snimak koji se pojavio na Tik Toku i koji je uzdrmao društvene mreže pokazuje upravo trenutak obračuna dve mlade i lepe devojke koje su se slučajno srele u liftu. 

Snimak je izazvao brojne komentare a muškarci nisu mogli da odluče koja im se više dopada. Na snimku se vidi lepa i mlada brineta koja se dosađuje u liftu. U jednom trenutku lift je stao, vrata su se otvorila i u njega je ušla takođe lepa i mlada plavuša u uskoj sivoj haljini. Odmerivši je od glave do pete brineta je raskopčala sako i pokazala svoje bujne grudi utegnute u maleni top. Ona je uživala u zbunjenom pogledu plavokose devojke u liftu.

Instagram-poli_rudenok

Mislila je da je pobedila rivalku pošto ima veće grudi

A, onda je plavuša rešila da pokaže svoje atribute i uzvrati istom merom. Ona se kao slučajno okrenula i pokazala kakvom zadnjicom raspolaže. Tesna haljina je jasno ocrtavala njenu punu lepo oblikovanu pozadinu zbog čega je brineti bukvalno "pozlilo" u sekundi. Nakon ovog poteza plavuše ona je brže bolje pokrila svoje bujne grudi i zakopčala do grla shvativši da je izgubila u ovom obračunu. 

Snimak je samo na Instagramu dobio 190.000 sviđanja, dok su mnogi pratioci imali podeljena mišljenja.

- Šta li sam to upravo gledao?

- U čemu je fora ovog takmičenja?!

- Zašto se uopšte takmiče?

- Zato što su mlade i to im je smisao života!

- Koliko nesigurnosti na jednom snimku.

- Nijedna se nije pohvalila mozgom ili recimo knjigom bar!

- To je izgleda jedino bitno kod žena koje imaju oko 20 godina.

- Kakvi zlobni komentari, obe su kao bombonice, pustite devojke na miru!

- Čime se pametan stidi, time se lud ponosi!

- Dosta mi je lažnih grudi i zadnjica! - bili su neki od komenatara na ovaj post.

Instagram-poli_rudenok

Druga devojka se pohvalila izraženom zadnjicom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)