Zanimljivosti

LEPOTICA JE PROGOVORILA O SVOJIM BUJNIM OBLINAMA: Odbojkašica je šokirala priznajem a onda je krenula bura komentara (FOTO)

Ona je okačila patike o klin, ali nastavlja da zavodi provokativnim objavama na mrežama.

02.08.2023 21:00

LEPOTICA JE PROGOVORILA O SVOJIM BUJNIM OBLINAMA: Odbojkašica je šokirala priznajem a onda je krenula bura komentara (FOTO)
Printscreen Instagram/kaylasimmmons

Kejla Simens (27) je najse*sepilnija odbojkaška zvezda koja je mnogo veću popularnost stekla na OnlyFans platformi nego u odbojci. Prezgodna Amerikanka rođena na Floridi predstavlja je prestižni odbojkaški tim Univerziteta Maršal, ali je okačila patike o klin.

Umesto toga zarađuje prodajući svoje slike na platformi za odrasle i tvrdi da joj odlično ide. Ova sportiskinja je zaludela svet svojim provokativnim i eksplicitnim objavama.

Kipi poprsje

Ovog leta odmarala se na raznim destinacijama od Grčke do Nice postavljajući provokativne fotografije na društvene mreže. 

Njene golišave slike imaju na stotine hiljada pregleda, a muškarci bukvalno ne mogu da skinu pogled sa njenih oblina. Želeći da još više istakne svoje bujno poprsje ona nosi minijaturne kupaće kostime i gornji deo koji je toliko mali da jedva pokriva njene bradavice.

- Život je lep - napisala je Kejla uz jednu od svojih fotografija. 

Pozirala je u malenom šortsu iz koga su izvirivale tange i gornjem delu kupaćeg kostima iz kojeg su kipele i ispadale njene bujne grudi. 

Usledili su brojni komentari.
-  Božanstvena ženo!

- Blagi bože, ovo je tako fantastično.

- Ti si savršena.

- Vaše lepe oči su odraz vašeg bića i vaše duše. Tvoj senzualan pogled me zavodi, tvoja strast i ljupko lice, a tvoje vrelo telo je neodoljivo - bili su samo neki od komentara na njen post. 

Želela je male grudi

U razgovoru sa fanovima na Instagramu Kejla tvrdi da su njene ogromne grudi potpuno prirodne. Kako je priznala, bujno poprsje joj je smetalo dok je igrala odbojku.

- Smešno je kad se sad setim kako sam u srednjoj školi zapravo želela da imam male grudi. Male grudi su veliko olakšanje u odbojci, ali ta želja mi se nije ispunila. Sa velikim grudima kao što su moje ne možete da skočiti  visoko kao druge igračice, ne možete trčati tako brzo, sve je teže - rekla je svojevremeno ona. 

Međutim, njeni fanovi se nisu složili s njom i poručili su joj da je savršena baš takva kakva jeste i da ništa ne dira na svom telu.

Evo još nekoliko fotografija najzgodnije odbojkašice na svetu.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)