Sex

OVAKVA SAM KAD PODIVLJAM: Ona je najzgodnija odbojkašica na svetu, a sada je pokazala sve svoje adute! (FOTO)

Kejla Simens je sportiskinja koja je zaludela svet svojim provokativnim i eksplicitnim objavama.

10.03.2023 21:01

OVAKVA SAM KAD PODIVLJAM: Ona je najzgodnija odbojkašica na svetu, a sada je pokazala sve svoje adute! (FOTO)
Instagram-kaylasimmmons

Kejla Simens (27) je najseksepilnija odbojkaška zvezda koja je mnogo veću popularnost nego u odbojci stekla na OnlyFans platformi. Amerikanka rođena na Floridi predstavlja i prestižni odbojkaški tim Univerziteta Maršal. Ne znamo koliko je njen tim oduševljen golim poprsjem koje često pokazuje a koje mogu da vide apsolutno svi koji to požele i to jednim klikom na njen Instagram profil. Nju na ovoj društvenoj mreži prati 886.000 ljudi, dok joj je profil sasvim otvoren za radoznale poglede.

Budući da industrija za odrasle cveta i Simensova je otvorila nalog na OnlyFansu i stekla ogromnu popularnost. Svet odbojke je iskoristila za ličnu promiciju i na ovoj platformi, a od cifara koje zarađuje na mesečnom nivou bi se mnogima zavrtelo u glavi. Kako bi dobila što više pratilaca ona se dosetila da bez imalo blama počne da objavljuje i prilično obnažene fotografije i na Instagramu. Njena zadnjica je tako često u minijaturnim tangama u krupnom kadru, dok se prilično često dešava da ova mlada žena pozira bez gornjeg dela kupaćeg, puštajući tako pratiocima mašti na volju.


 Na OnlyFans platformi njen opis u odeljku za biografiju glasi:

- Ovo je mesto gde svaka žena podivlja, a tu sam i ja, jer i ja sam žena! - napisala je ona, a preneo Dejli star.

Samo jedna u nizu njenih objava je i ona koja je dobila najviše pohvala, a objavljena je pre svega par dana.  Kejla tu u automobilu pozira u gornjem delu belog kupaćeg kostima iz koga njene bujne grudi prelivaju. Ona navodno ispija šolju kafe dok pratioci imaju senzacionalan prizor na njen zavidan dekolte. Dugu plavu kosu pustila je da opušteno pada, na glavi ima svetlo plavi kačket, dok je jedina dopuna autfita jedna diskretna zlatna i još jedna neobična ogrlica. Sama Kejla je izjavila da su svim njenim pratiocima bukvalno vilice pale na njenu objavu u belom bikiniju.

Fotografije su za svega 2 dana dobile više od 30.000 sviđanja, a usledila je salva pohvala za izgled.

- Bukvalno mi je vilica pala! -

- Draga majko lubenica -

- Predivna lepotica -

- Uopšte ne znam ko je više se*si ti ili ovaj džip -

- Na fotografijama mi se uvek najviše sviđa tvoj predivan osmeh, ali sada i ovo! -

- Kakve grudi, za desetku -

- Kejla, ti znaš zbog čega te mi pratimo i nikada nas nisi razočarala! -

- Možda su ostali izbrisali komentare, ali ja želim da naglasim: Kajla, skini bikini! - glasili su samo pojedini od stotina komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)