Roditeljstvo

OVO JE NJIHOV RITUAL: Mladi tata podelio dirljiv trenutak sa sinom, scena će vam RASTOPITI SRCE! (VIDEO)

Ovaj video je nešto najslađe što ćete danas videti.

27.10.2023 14:01

OVO JE NJIHOV RITUAL: Mladi tata podelio dirljiv trenutak sa sinom, scena će vam RASTOPITI SRCE! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/fjerry

Uloga roditelja je izazov za mlade tate, pa se mnogi u početku teško snalaze u toj ulozi. Emocije koje ih preplavljuju kada vide dete, kao i odgovornost koje sa sobom nosi uloga oca mnoge plaši, pa se u prvim mesecima po dolasku bebe na svet drže pomalo distancirano dok se ne naviknu na situaciju. Drugi opet sa lakoćom prigrlle tu odgovornost i uživaju u novoj životnoj ulozi.

shutterstock.com

Bliski odnosi sa roditeljima se grade još od malih nogu

 

Brižljivih mladih očeva ima svuda među nama i to nema veze sa biološkim satom. Neko jednostavno ume sa decom i voli ih, i to se ne može sakriti. Jedan mladi tata oduševio je internet zajednicu kad se pojavio u snimku na kom se vidi kako svom tek rođenom sinu svira pesmu na gitari. Mama je otkrila svojim pratiocima kako svake večeri njen suprug sinu peva istu pesmu kako bi zaspao. Snimak se kasnije proširio internetom, a sada je podeljen na profilu FJerry, gde je prikupio 1,4 miliona sviđanja. 

U snimku se vidi kako tata uživa izvodeći najlepše tonove pesme, dok tek rođena bebica leži na gitari spavajući i uživajući jednako kao i tata u njihovom ritualu. Dirljiva scena je oduševila tiktokere koji su rekli kako je divno kada otac i sin imaju vreme za sebe i da postoje ovakvi brižljivi mladi očevi. 

- Tako slatko...

- Ovo je pobedilo na TikToku.... Nešto najlepše što sam ikada videla.

- On će voleti muziku celog života.

- "Neću odustati", je l' tako? Ludački neverovatan trenutak ovde.

 

 

- Jaoo, njegov osmeh.

- Čisti mir na detetovom licu - bili su samo neki od komentara.

Preslatka beba je ukrala simpatije svih koji su komentarisali kako u očevom društvu deluje opušteno i relaksirano i da ne postoji lepše mesto za novorođenče od ovog. Drugi su komentarisali kako je ovaj tata poseban jer čini ovakve stari za svog sina i na taj način mu iskazuje ljubav i brigu. Mnogi su se složili kako je muzika univerzalni jezik, ta da ovaj trenutak intimnosti pokazuje čistu ljubav između deteta i roditelja.

Emotivna scena je posebno pogodila žene koje su priznale kako nisu mogle da zadrže suze gledajući ovaj video i koje su priznale kako bi volele jednog dana da njihov partner ima ovakav odnos sa detetom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)