Roditeljstvo

VENTILATOR "NAPAO" BAKU I UNUKU: Žena je izbezumljeno gađala uređaj, a onda je usledila nova drama zbog koje su se svi smejali do suza (FOTO+VIDEO)

Komentari usledili: "Gospođa garant otišla dirketno kod popa da joj okadi kuću!"

28.10.2023 18:01

VENTILATOR "NAPAO" BAKU I UNUKU: Žena je izbezumljeno gađala uređaj, a onda je usledila nova drama zbog koje su se svi smejali do suza (FOTO+VIDEO)
Instagram-sonhodenoivaoficial

Mnogi zaposleni roditelji nemaju drugog izbora nego da dete ostave bakama na čuvanje. Nije redak slučaj da bake i deke razmaze mališane, dok kod njih mnoga pravila ne važe. Možda mama i tata kod kuće ne daju mališanima da gledaju televizor ili mobilni telefon, kao ni da jedu slatkiše, ipak u domu baka to nije slučaj. Svi oni koji su imali tu sreću da ih kao male čuvaju bake i deke rado se sećaju takvog odrastanja i urnebesnih situacija koje su tada doživeli.

Jedan snimak starije gospođe koju je, izgleda, napao ventilator dok je čuvala unuče postao je viralan. Na samom snimku se ne vidi najbolje da li se neko sakrio iza uređaja za hlađenje kako bi uplašio ovu baku, ili se prosto sam ventilator usled prevelike upotrebe pokvario. Naime, ventilator je neprestano radio, ali je iz nekog razloga počeo da pada ka krevetu.

Gospođa koja je sedela na trosedu na razvlačenje je pokušala da se odbrani od pomahnitalog uređaja i to tako što je krenula da ga gađa dečijim igračkama. Ona je mislila da će ga tako zaustaviti, međutim, rashladni uređaj kao da se tim njenim gestim “iznervirao”, pa je nastavio da nasrće ka krevetu. Dete od oko godinu dana je sedelo tik do ovog ventilatora i kao da nije obraćalo pažnju na sve to.

Baka koja je bila zaštitnički nastrojena se pak uplašila od uređaja da je skliznula niz krevet i krenula da trčećim korako beži iz sobe. Ona se u poslednjoj sekundi priseća da nije bila sama, već da čuva unuče. U trenutku se okreće i u strahu da priđe bliže “ukletom” ventilatoru povlači zbunjeno dete za nožni članak. Devojčica i dalje ne shvata šta se dešava, ali baka ju je čvrsto privila uz sebe i spasla od “zlog” ventilatora.

- Kada je pretoplo, ventilatori rade duplo jače - stoji u opisu videa.

Snimak je samo na Instagramu izazvao salve smeha, veliki broj komentara i oko 9.000 prosleđivanja.

- Sigurno se neko našalio sa ovom bakicom.

- Garant se neko sakrio iza kauča i drmusa ventilator.

- Ma taj ventilator je uklet!

- Baba otrčala da zove popa da osvešta kuću od zlih duhova!

- Ma ovo je kao u filmu “Poslednja eksurzija”, ne bih se ja zezao.

- Baba pobegla da spase živu glavu, pa se setila da je zaboravila dete.

- Devojčica koja sve vreme ne shvata čemu tolika panika.

- Dete je više uplašeno babinim ponašanjem nego ventilatorom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)