Brak i veze

SVI U KAFIĆU GLEDALI SU SAMO U NJEGOVA LEĐA: Poruka je bila jasna, a mnogi su se pitali šta je skrivio kada mora da nosi ovakvu majicu! (VIDEO)

Komentari su se samo ređali i to na račun njegove devojke.

24.10.2023 19:00

SVI U KAFIĆU GLEDALI SU SAMO U NJEGOVA LEĐA: Poruka je bila jasna, a mnogi su se pitali šta je skrivio kada mora da nosi ovakvu majicu! (VIDEO)
Instagram-barstoolu

Na društvenim mrežama proširio se snimak mladića koji opušteno sedi u kafiću za šankom. I ne bi to bilo ništa neobičćno da nisu svi gledali u njegova leđa, tačnije u sliku u poruku koju je nosio na majici. Mnogi su smatrali da ga je na ovaj potez naterala ljubomorna devojka, dok su drugi bili mišljenja da je sklon švrljanju i da je ovo bio jedini način da se obuzda.

Na snimku se jasno detalj na majici koji ga je učinio zvezdom interneta. Na njegovim leđima, tačnije na majici je bila odštampana fotografija devojke ispod koje je stajala jasna poruka: "Ku*ke, nastavite dalje on je moj!"

Nema ko se nije okrenuo u kafiću za njim, a mnogi su se pitali šta li je zgrešio ovaj čovek kad je morao da nosi ovakvu majicu. 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 872.000 sviđanja, a ređale su se brojne teorije zbog čega je bio primoran da ovo nosi na svojim leđima. 

- Koliko nesigurna možeš da budeš da ovo napišeš na majici svoga dečka ili muža?

- Devojka ovog čoveka je psihopata 100 posto.

- Molimo se za palog brata!

- Svi se pitaju šta nije u redu sa njegovom devojkom, ali on je taj koji nosi ovu majicu!

- Šta li je zgrešio, pa mora da nosi tu majicu?

- Varao je!

- Ma dajte ljudi, nekoga ne remeti ni burma na nečijem prstu, a kamoli majica, ko hoće nađe način.

- Svi imaju teorije zavere, a nikome ne pada na pamet da je ovakva majica zapravo interna šala između njega i njegove devojke.

- Ja imam sličnu i na majici moje devojke stoji moja slika i piše “njegova”, dok na mojoj stoji njena, nosimo u znak ljubavi i interne šale.

- Ma čovek je pokupio prvu majicu na koju ja naišao čistu, ko zna čija je ta majica - bili su neki od komentara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)