Brak i veze

DEVOJKA JE POČELA DA ČUVA MAČKE ZA NOVAC, ALI MISLIM DA ME VARA: Mladić je bio ponosan na svoju partnerku sve do jedne noći kada je nestala (FOTO)

Počeo je da sumnja da ga voljena partnerka vara i to sa mušterijom iz berbernice u kojoj je radila.

17.05.2023 20:01

DEVOJKA JE POČELA DA ČUVA MAČKE ZA NOVAC, ALI MISLIM DA ME VARA: Mladić je bio ponosan na svoju partnerku sve do jedne noći kada je nestala (FOTO)
shutterstock.com

Poverenje je ključno u partnerskim odnosima. Kada ono nestane, sve se ruši kao kula od karata i veoma se teško obnavlja. Sumnje se obično javljaju i bez povoda, te nekada dobro moramo razmisliti pre nego što voljenu osobu optužimo za neverstvo.

Jedan mladić ispričao je kako je imao idiličnu vezu, međutim, kada je njegova devojka počela da radi dodatni posao počeo je da sumnja kako ga vara sa poslodavcem. Još nije smogao snage da sa njom priča o problemima koji su nastali.

shutterstock.com

Muškarca danim muči sumnja da ga partnerka vara

- Ona ima 27, a ja 31 godinu. Pili smo u istom pabu i pre tri godine me je izazvala na meč u bilijaru jedne noći.Ona je tako dobra igračica i pobedila me je nakon samo par poteza. Mislim da sam se te noći zaljubio u nju i pomisao da je povedem kući sa sobom osećao sam kao najprirodniju stvar na svetu. Zaista smo se uklopili i u spavaćoj sobi. Nikada nisam bila sa nekim ko je bio tako senzualan i energičan - počeo je ispovest ovaj zbunjeni mladić.

Kako je dalje tvrdio, sve je delovalo idlično. Ubrzo su počeli zajednički život i njegovoj sreći nije bilo kraja.

- Pet meseci kasnije počeli smo da živimo zajedno i mislio sam da smo oboje zaista srećni. Ali onda ju je jedna od njenih mušterija, u berbernici u kojoj radi na pola radnog vremena, zamolila da ponekad pazi na njegove dve sijamske mačke dok je on na poslu. On je sušta suprotnost meni, posvećen je fitnesu i veoma brine o svom izgledu. Moja devojka je rekla da ima novčanih problema pa je prihvatila ponudu. Ona je ljubitelj životinja i volela je da bude sa njegove dve mačke. Ali nedavno je tamo provodila toliko puno vremena. Prošle nedelje je bila u poseti u vreme čaja i nije se vratila do 21 čas. Po povratku je izgledala pomalo uznemireno, ali je rekla da je jedna od mačaka bolesna i da je želela da sačeka da se vlasnik vrati kući - govori dalje u svojoj ispovesti ovaj sumnjičavi mladić, prenosi San.

pexels.com

Muškarca se za savet obratio i stručnom licu

Kako je tvrdio, ove posete su postale sve učestalije zbog čega je počeo da sumnja kako ga njegova voljena devojka vara.

- Ove nedelje je ponovo otišla uveče i vratila se tek sledećeg jutra. Rekla je da je zaspala i da je momak nije probudio kada se vratio, već je stavio ćebe preko nje. Ja joj ne verujem. Mislim da imaju aferu  ali šta bi ona videla u njemu? - pitao se muškarac koji je odgovore na svoje sumnje potražio na internetu od savetnika za veze.

Ubrzo je dobio odgovor koji će makar malo umiriti njegove brige. 

- Možda u njemu ne vidi ništa osim da je njen poslodavac. Da, ostala je van kuće duže nego inače sa ovim mačkama, ali ona je ljubitelj životinja i većina ljubitelja životinja ne bi ostavila mačku u nevolji. Možda ti govori istinu. Nemate dokaza da je spavala sa njim. Ako ste toliko ubeđeni da se nešto dešava, nađite miran trenutak da je pitate da li je zadovoljna vašom vezom. Objasnite joj da ste zabrinuti, možda će moći da vas uveri - poručila mu je savetnica.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)