Brak i veze

ČITALA JE VESTI NI NE SLUTIVŠI ŠTA SE DEŠAVA IZA KAMERE: U jednom trenu na podu je bio muškarac, usledile su suze i neverica , a sve se desilo u par sekundi (VIDEO)

Novinarski posao je često veoma izazovan naročito ako ste u fokusu vesti vi.

14.05.2023 19:00

ČITALA JE VESTI NI NE SLUTIVŠI ŠTA SE DEŠAVA IZA KAMERE: U jednom trenu na podu je bio muškarac, usledile su suze i neverica , a sve se desilo u par sekundi (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ngazi_14

Novinarstvo je veoma atraktivan ali isto tako težak i izazovan posao, koji nije za svakoga. Iako mnogi misle da je za posao televizijskog prezentera dovoljno inasmešiti se u najavi i krenuti sa čitanjem vesti, uvek lepo doteran i sređen, nije baš tako. Posao koji se iza svega toga krije često je daleko zahtevniji od onoga što vide gledaoci ispred ekrana, a koncentracija i profesionalnost u bilo kakvoj situciji su od izuzetnog značaja.

Printscreen/TikTok/ngazi_14

Devojka je bila šokirana kaa je videla momka u studiju sa prstenom

Oni koji stoje ispred kamere i koje okružuje tim sa tačno utvrđenim zadacima, gde svako radi svoj posao, takođe sa telepromtera čitaju i gledaocima svakodnevno prenose informacije na način adekvatan situaciji odnosno vesti. Naravno, za novinara je najlepši osećaj kada pročita lepu vest, što se može videti i na njegovom licu. A šta se desi kada se on nađe u vestima?

Jednoj takvoj sceni prisustvovala je novinarka iz Amerike, kojoj je to trebalo da bude još jedan regularan dan na poslu u Nebraski. Kamila Orti, reporterka Linkolnovog ABC 8 Njuza, mislila je da ima još jedan rutinski dan u studiju kada će saopštiti gledaocima aktuelne vesti sve dok na ekranu nije krenuo zanimljiv tekst u kojem se navodi kako je to dan iznenađenja za reporterku sa kanala 8 jer je njen dugogodišnji momak odlučio da je zaprosi. Naravno uživo u studiju, jer se radilo o njoj.

Dok je momak polako izlazio iza bekstejdža, devojka je zaprepašćeno gledala za njim i nije mogla da veruje. Njen partner je regularno kleknuo pored nje i izvadio prsten pitavši je da se uda za njega što je devojka dočekala potpuno u neverici.

- Zaista me je tako iznenadio. Jednostavno se desilo - kaže novinarka u snimku. 

Lepa novinarka je uz prsten dobila i tortu na kojoj je pisalo "vereni" sa kojom su se ona i njen verenik Džoni Rutford slikali. Javna ali i vrlo kreativna veridba se dogodila skoro pre deceniju, međutim, od skoro je opet postala viralna na društvenim mrežama, a korisnici su bili oduševljeni time što je devojka sama sebi saopštila jednu od najlepših vesti.

 

@ngazi_14 The natural cry though..every girls dream 🥰🥰🥰 #assilem_14 #filipinagirl #fyp ♬ original sound - NGAZI_14

 

- Ona je saopštila njene vesti -

- Volim njen izraz lica kada shvati šta se dešava -

- Nije mogla reći ne -

- Najslađa prosidba ikada -

- Snaga ljubavi. Toliko je moćno. Puno sreće- bilo je komentara na objavu.

Mnogi su se složili da je ideja bila potpuno luda ali i dirljiva i da devojka nije mgla da pročita lepšu vest od ove. I dok su jedni govorili kako je profesionalna i na visini zadatka, drugi su potvrđivali svoju tezu kako su oduvek mislili da novinari čitaju mehanički vesti ispred ekrana i da gotovo nikada ne znaju o čemu je zapravo reč, što naravno u praksi nije tako.

Iako je devojka u jednom momentu, dok je pružala ruku kako bi njen momak stavio prsten, rekla kako ju je sramota zbog ovoga, izraz njenog lica i suze su rekle kako se ona zapravo osećala u tom momentu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)