Horoskop

Krvna grupa otkriva da li je žena ljubomorna

U azijskim zemljama nečiji karakter procenjuje se prema krvnoj grupi a ne prema horoskopu

16.02.2022 13:00

Krvna grupa otkriva da li je žena ljubomorna
Pixabay

U Evropi se o tome ne piše i ne priča previše, ali u azijskim zemljama, kao što su Japan i Južna Koreja, sud o nekom se donosi na osnovu krvne grupe, a ne horoskopa. Veruje se da svaka krvna grupa sa sobom nosi određene osobine i temperament.

Po toj teorije, od krvne grupe zavisi da li će žena biti ljubomorna ili ne.

Pixabay

U Aziji ne pitaju koji ste znak u horoskopu već koja ste krvna grupa

 

0 KRVNA GRUPA

Među uspešnim i poslovnim ženama dominiraju one koje imaju nultu krvnu grupu. One su vrlo strastvene, egoistične i ljubomorne. Vrlo su jake ličnosti i vole da dominiraju. Takve su i odnosu sa svojim partnerom koga žele da kontrolišu.

Izazov im nisu mirni i slabi partneri, a od svog muškarca očekuju da ih obasipa nežnošću i zadovoljstvima.

One u kući drže sve konce a sopstvene ambicije ostvaruju preko supruga i dece. Zbog njih je nastala izreka da „iza svakog uspešnog muškarca, stoji žena“.

Pixabay

Uspešne žene imaju 0 krvnu grupu

 

A KRVNA GRUPA

One su nesebične, vole da se druže, uživaju u urednosti i komforu, poštuju disciplinu i radne navike. Sve poslove obaljaju sa dozom smirenosti i strpljenja. Takve su i u odnosima sa ljudima: ne vole sukobe, a ako već do njih dođe, pokušaće da ih reše bez ulaženja u nepotrebne konflikte i rasprave.

U ljubavnim odnosima su stidljive, poštuju pravila partnera i često se osećaju kao potčinjene. Vrlo su osetljive i svoja osećanja će otkriti tek kad budu sigurne da neće biti povređene.

Za njih kažu da su idealne supruge jer pažljivo vode računa o suprugu i deci, ali i pred njih postavljaju mnogo zahteva.

Pixabay

Žene sa krvnom grupom A ne vole konflikte

 

B KRVNA GRUPA

Žene sa ovom krvnom grupom se lako prilagođavaju. Ne smeta im kada su same, a, opet, u velikom kolektivu, su omiljene i odlično se snalaze. One nisu vođe, ali nisu ni potčinjene. Vrlo su nezavisne i samostalne i uglavnom gledaju svoja posla.

Sklone su flertu i imaju puno muških prijatelja, čak se sa njima bolje razumeju nego sa prijateljicama.

Od svog partnera očekuju da budu u centru njegove pažnje i zahtevaju nežnost i vernost. Teško se odlučuju za brak, a razlog tome je što deluju nedodirljivo i imaju puno zahteva. Kao supruge i majke su veoma brižne i posvećene.

Pixabay

Pripadnice krvne grupe A se teško odlučuju za brak

 

AB KRVNA GRUPA

Predstavnice ove krvne grupe su veoma osećajne, taktične, pristojne, poštene i uravnotežene. Ali se često dvoume i veoma im je teško da donesu odluku. U njihovom biću se stalno vode unutrašnji sukobi.

U ljubavi su veoma iskrene a muškarci obožavaju njihov avanturistički i mistični duh. Prema deci nisu preterano zahtevne i veoma su popustljive, piše Magazin.

Komentari (0)