Horoskop

ONI SU KAO ROGOVI U VREĆI: Nikako nemojte da spajate ove horoskopske znakove!

Određeni horoskopski znakovi ne podnose se zato je bolje nikako ih ne spajati!

13.02.2022 15:07

ONI SU KAO ROGOVI U VREĆI: Nikako nemojte da spajate ove horoskopske znakove!
pexels.com

Naš narod kaže da ne moraju svi da nas vole i to je potpuno tačno. Nekim ljudima dopadaćemo se baš takvi kakvi smo, dok će druge ljude te naše šarmantne osobine veoma iritirati. Koz život učimo da prepoznamo ljude sa kojima ćemo se lako slagati, ali naš horoskopski znak kriv je za to što se sa nekima nikada nećemo izmiriti.

Najkomplikovaniji ljubavni partneri: Blizanci i Bik

Blizanci su društveni, promenljivi vazdušni znak, dok je Bik rezervisani, fiksni zemaljski znak. Slikovito rečeno, Bik je bujno zeleno polje, a Blizanci su povetarac koji prolazi kroz polje na svom putu ka drugom mestu. Ova dva znaka se u početku uvek privlače jedno drugom zahvaljujući radosti života koju dele (oba su optimistični prolećni znaci), ali odanog Bika lako uznemiri sklonost Blizanca ka nestabilnosti u životu i njegova nesposobnost da se smiri. Blizanac će, na primer, lako zakasniti na važan sastanak jer je prelistavao društvene mreže, što će razbesneti Bika.

Savet: Blizanci i Bik bi trebalo da se usredsrede na dobar provod zajedno. Iako njihovo razumevanje partnerstva ne može biti drugačije nego što jeste, oboje znaju kako da uživaju u lepim stvarima i imaju besprekoran ukus. Blizanci možda neće želeti da se odmah obavežu, ali će uvek biti spremni za dobar sastanak.

Najkomplikovanije kolege: Jarac i Ovan

I Jarac i Ovan su znaci na koje veliki uticaj ima Mars, planeta akcije, razdvajanja i rata. Ovo čini oba znaka prilično konkurentnim kada je u pitanju dobijanje onoga što žele u svojoj karijeri. Dok Jarac veruje u igru na daljinu i penjanje na lestvici korak po korak, Ovan želi da požuri ka svom uspehu. Kada pokušaju da rade zajedno na projektu, sukobiće se jer ni Jarac ni Ovan ne prolaze dobro kada je neko drugi gazda. I jedno i drugo su kardinalni znakovi koji inspirišu sve oko sebe, ali kada su primorani da se sukobe, stvari se komplikuju.

Savet: Iako i Jarac i Ovan žele da budu šefovi, kada je u pitanju svakodnevni život, obojica imaju fleksibilan pristup i odgovara im promenljiv raspored. Što se tiče atmosfere u kancelariji, i Jarac i Ovan su izuzetno orijentisani na detalje i zabavno je razgovarati sa njima. Možda bi trebalo da razmisle o podeli odgovornosti umesto da se svađaju oko toga.

Najkomplikovanija braća i sestre: Rak i Strelac

Poznato je da Rak voli porodicu više od svega. Koliko god odnos bio komplikovan, Rak će pomeriti planine za svoje najmilije. Strelac, s druge strane, ima suzdržaniji pristup porodici, posebno kada je reč o braći i sestrama. Strelci imaju stroge granice kada je reč o tome šta porodica zna, a šta ne zna o njima. Rak je fleksibilan u porodičnoj komunikaciji i u određenoj meri može da prihvati strelčeve potrebe, ali i da stekne želju za kontrolom, verujući da je njegov način najbolji. Raka boli kada sazna da su strelčevi prijatelji i kolege saznali za važne događaje u životu strelca pre njega. Ni jedno ni drugo nije pogrešno, ali to ne olakšava njihov odnos. 

Savet: Rak i Strelac imaju veoma različite stilove komunikacije, ali oboje vole da budu glavni organizatori kada su u pitanju porodična okupljanja. Zato su odlična kombinacija za organizovanje ovakvih druženja, bilo povodom praznika ili proslave godišnjice braka za roditelje. I ne moraju da se svađaju, kao što to često rade braća i sestre.

Najkomplikovaniji prijatelji: Lav i Škorpija

Škorpije izražavaju svoju ljubav kroz intenzitet, dok Lavovi pokazuju ljubav poklanjanjem pažnje. Ali kada je u pitanju prijateljstvo, ova dva lika su komplikovan par. Škorpije najbolje funkcionišu u prijateljstvima jedan na jedan i skoro su previše intenzivne u tome da svakoga učine svojim najboljim prijateljima. Lavovi su, s druge strane, više okupirani svojim okruženjem, grupnim ćaskanjem i širom zajednicom i imaju druženja jedan na jedan sa samo nekoliko pojedinaca iz svog širokog kruga prijatelja. Škorpija je uvređena kada Lav ne želi da mu posveti svaki trenutak, a Lav je iscrpljen kada se Škorpija „zalepi” za njega na grupnom okupljanju.

Savet: Lav i Škorpija kao prijatelji mogu pronaći zajednički jezik kroz ljubav prema umetnosti, filmu i pozorištu. Dobro funkcionišu i u večernjim izlascima kada će jedni drugima pomoći da nekoga zavedu ili se brinu jedni o drugima da ne popiju previše. Napomena za Škorpije: prijateljstvo ne mora uvek da ima status kontakta za hitne slučajeve da bi se isplatilo, a za Lavove - u redu je ponekad prepustiti oprezu.