DRAGA SAVETA ...

LJUBAVNI SAVET ZA SVAKI ZNAK: Kome sreću kvari ego, a ko mora da bude osetljiviji

Svaki horoskopski znak je priča za sebe, ali niko nije savršen. Evo šta svako od njih mora da promeni kako bi naučio da istinski voli.

09.02.2022 18:00

LJUBAVNI SAVET ZA SVAKI ZNAK: Kome sreću kvari ego, a ko mora da bude osetljiviji
pexels.com

Kako nam se bliži Dan zaljubljenih, tako i naše misli sve više plove ka ljubavi i onome što nam je potrebu za sreću u paru. Portal Srećna Republika vam donosi ljubavne savete za svaki znak Zodijaka, koji će im pomoći da pronađu svoju srodnu dušu!

Ovan

Stalna potraga za nečim novim i uzbudljivim često vas dovodi do kratkoročnih, ležernih odnosa. I čim vam dosadi, odmah imate želju da se pokupite i odete. Taj put je apsolutno slepa ulica, pogotovo ako se stvarno trudite da stvorite dugoročnu vezu.

pexels.com

Par ispred prozora

Bik

Skloni ste postupanju po ustaljenim obrascima. Tvrdoglava priroda vas sprečava da se otvorite za nove ideje, a takođe vam ne dopušta ni da se vaš odnos razvija. Pokušajte da razmišljate fleksibilnije kada je reč o ljubavnoj sferi.

Blizanci

Stalno razmišljate o tome šta ljudi misle o vama. A to je izuzetno toksično, pogotovo kad je reč o vezama. Važno je da se osećate kao kod kuće kada ste sami sa partnerom, i ako razgovarate s njim, vi ćete se uveriti da nemate zbog čega brinuti.

pexels.com

Muškarac sa cvećem u ruci

Rak

Rakovi pokušavaju da izbegnu sukob, posebno kada je u pitanju ljubav. To je zato što, čak i u toksičnim situacijama, nastavljaju da romantizuju ljubavne odnose. Vrlo je važno da naučite da delite svoja osećanja partnerom, umesto da ih držite u sebi. Jednom kada počnete to da radite, imaćete priliku da izgradite iskreniji i trajniji odnos.

Lav

Jako volite sebe, ali nemojte da dozvolite da vam ego postane prepreka za razvoj odnosa, savetuje portal atma.hr. Naučite da razumete kako se druga osoba oseća.

pexels.com

Par pokazuje srce

Devica

Nije tajna da su Device sklone analiziranju sve na svetu. Zapravo, i nije tako loše razmišljati racionalno, ali kad dopustite da mnoge sitnice utiču na vas, to onda postaje problem. Bilo bi korisno da priznate sebi da su odnosi sve samo ne savršeni.

Vaga

Milosrdni ste i spremni da prihvatite bukvalno svaku osobu. Ali kad počnete da privlačite pogrešne ljude, ova osobina vašeg karaktera postaje slabost. Saznajte više informacija kako biste mogli da oblikujete svoje mišljenje i budite malo pažljiviji sa onima u koje imate poverenja.

pexels.com

Par i zalazak sunca

Škorpija

Često imate velika i duboko ukorenjena pitanja i nedoumice kada se radi o poverenju. Jedini način da izgradite istinski zdrav odnos je da dopustite sebi da verujete svom partneru.

Strelac

Mnogi vam zavide na vašoj slobodnoj prirodi. Međutim, u dugoročnom odnosu to stvara određene probleme. Vaša frivolnost uništava sve vaše veze. Da biste izašli iz ovog začaranog kruga, pokušajte da uložite više vremena i truda u svoju vezu. Verujte nam, isplatiće se.

pexels.com

Par i duga

Jarac

Kada razmišljate o vezama, niste baš naročito optimistični. Da, možda ste imali nekih neprijatnih iskustava u prošlosti, ali pokušajte da shvatite da, uprkos tome, nisu svi odnosi negativni. Svaka osoba se na kraju zaljubi u ono što sanja.

Vodolija

Vaša nezavisna priroda često vas čini izolovanim, kao da ne možete drugima da pokažete da i vi imate osećanja. Zapravo, biti ranjiv i nije tako loše, neverovatno će doprineti razvoju vaše ličnosti, budući da je ranjivost u ljubavnoj sferi od naročite koristi.

pexels.com

Par na plaži

Ribe

Odlikuje vas nežna i saosećajna priroda pa ste često skloni prilagođavanju drugim ljudima, zaboravljajući na vlastita osećanja. Da biste stvorili zdrav odnos, morate da prekinete tu naviku usrećivanja drugih i da samo budete svoji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)