Roditeljstvo

VIDEO KOJI DIRA PRAVO U SRCE: Čak 9 tetaka dočekalo je bebu, o onome što su uradile pričaju svi na mrežama! (VIDEO)

Njihova ljubav bila je gotovo opipljiva.

26.10.2023 20:00

VIDEO KOJI DIRA PRAVO U SRCE: Čak 9 tetaka dočekalo je bebu, o onome što su uradile pričaju svi na mrežama! (VIDEO)
Printscreen/https://www.reddit.com/r/MadeMeSmile/

Odrastanje u velikoj porodici ispunjeno je brojnim anegdotama. Povezanost među braćom i sestrama teško je opisati, ali ta veza ostaje zauvek čak i kad svi odrastu i zasnuju svoje porodice.
Na platformi Redet pojavio se video snimak koji dira pravo u srce, a to mogu da razumeju samo oni koji su odrasli u velikoj porodici. 

Blago ovoj bebi

Na snimku se vidi mlada žena koja je prvi put donela svoju bebu da upozna njene sestre. Kako stoji u opisu ona je odrasla sa čak 9 sestara koje su bukvalno opkolile auto u kojem je bila njihova sestra sa bebom. Žene su se gurale oko otvorenog prozora, mahale i smejale se. Jasno je da su sestre izuzetno vezane, pa je ljubav ovih tetaka prema najmlađem članu porodice praktično opipljiva. 

Kada je mlada mama konačno izašla iz automibila sa bebom u naručju usledili su zagrljaji, poljupci i emocije koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim. 

Deca, posebno kad odrastu, često ističu da su tetke bile vrlo važna figura u njihovom životu. Neizmerno vole svoje sestričine i sestriće, ali nisu stroge kao mama i uvek su tu da pripomognu u svakoj situaciji. 

Usledili su brojni momentari na ovaj post koji je rastopio čak i najtvrđa srca.

- Beba neće dotaći zemlju nedeljama, svi će je nositi u rukama.

- Ovo je tako slatko, snimak koji pokazuje koliko ste voljeni i željeni.

- Moja porodica je bila baš ovakva. Mi smo decu zvali „vazdušne bebe“ i šalili se da će naučiti da lete pre nego što prohodaju koliko su ih tetke nosile okolo u rukama.

- Gledajte na to kao opcije za čuvanje dece.

- U ovoj kući garantovano su praznici apsolutno divni.

- Ova scena je apsolutno božanstvena.

- Kako je lepo imati ovakvu podršku porodice. Voleo bih da imam ovo. Nedavno sam diplomirao na fakultetu, nisam dobio ni čestitku. Ovaj snimak me je pogodio pravo u srce.

- Blago ovoj bebi, okružena je sa toliko ljubavi. Ni ne zna koliko je srećna.

- Zamislite da imate 9 tetaka. Pa to je božanstveno.

- Bože, koliko liče ove žene jedna na drugu tačno se vidi da su sestre. Blago tebi bebo sa ovim tetkama - bili su samo neki od komentara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)