Zanimljivosti

U VREME KADA SU NJEGOVE KOLEGE MAŠTALE O HOLIVUDU, ON JE OSTAO U SRBIJI I ZASNOVAO VELIKU PORODICU: Danas čuveni glumac ima četvoro dece, a srce mu je zarobila prava lepotica (FOTO)

Nebojša Milovanović je maštao o velikoj porodici i taj san je ostvario u braku sa prelepom Tijanom.

24.03.2023 11:01

U VREME KADA SU NJEGOVE KOLEGE MAŠTALE O HOLIVUDU, ON JE OSTAO U SRBIJI I ZASNOVAO VELIKU PORODICU: Danas čuveni glumac ima četvoro dece, a srce mu je zarobila prava lepotica (FOTO)
Tanjug/D.Kujunžić

Pozorišni i filmski glumac Nebojša Milovanović već na samom početku karijere imao je ulogu u filmu koji je osvojio sve generacije. Reč je o ulozi Jovana Slobenovića u "Lajanju na zvezde" kojom je stekao veliku popularnost širom regiona.

Nebojša se proslavio i ulogom u filmu "Bure baruta", a onda su počele da se nižu i brojne pozorišne role. Kako je rasla njegova popularnost, tako je i javnost počela više da se interesuje za njegov život. Mnoge je oduševio ne tako tipičnim pogledima koje je imao o porodici i generalno životu. U periodu kada su mnoge njegove kolege maštale da karijeru nastave u inostranstvu, posebno Holivudu, on je odlučio da ostane u Srbiji i zasnuje veliku porodicu. 

Tanjug/D.Kujunžić

Glumac Nebojša Milovanović proslavio se ulogom u filmu Lajanje na zvezde

Nebojša Milovanović ima 48 godina i četvoro dece, dve ćerke Veru (10) i Nađu (6) i dva sina Andriju (9) i Stojana (8). Kako je svojevremeno objasnio, on i njegova supruga Tijana oduvek su želeli da imaju veliku porodicu i danas uživaju u tom svom snu.

- To je lični, čovečanski stav moje supruge i mene. Srećni smo kada postanemo nekome ugled i primer, ali najviše je to stvar ljubavi i mogućnosti koja se ne može meriti ni sa čim, a to je sreća uzrastanja u velikoj porodici - govorio je glumac za medije.

Nebojša i njegova supruga uhvatili su se ukoštac sa izazovom koje roditeljstvo nosi, a kako je on objasnio, sve je mnogo lakše kada supružnici dobro rasporede svoje uloge i obaveze, te jedno drugome budu oslonaci podrška u vaspitavanju dece.

- Naravno da postoji strah od roditeljskih izazova, ali na svu sreću nije dominantan. Kako se zadaci i obaveze oko dece koriguju, tako se i Tijana i ja menjamo i sazrevamo. Naše uloge su jednostavno, ali veoma precizno uređene, od strane prirode i tvorca, dok je na nama da ih što bolje odigramo. Najčešće kod njihovog vaspitanja primenjujemo ono što je predanje i što je provereno u vaspitanju naših roditelja. A onda u odnosu na vreme u kojem živimo sve to oblikujemo i nadograđujemo - govorio je glumac u intervjuu za Story.

Milovanović je istakao i važnost volje da se pored svih obaveza, kako onih oko karijere, tako i oko vaspitanja, pronađe vreme i za intimu među supružnicima jer se time održava ljubavna iskra od gašenja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)