Roditeljstvo

IMAJU 22 DECE I MANJE OD 50 GODINA: Supružnici su sa porodicom proputovali ceo svet, a sada su otkrili od čega žive! (FOTO)

Samo prošle godine najbrojnija britanska porodica putovala je na 11 destinacija širom planete.

14.01.2023 14:00

IMAJU 22 DECE I MANJE OD 50 GODINA:  Supružnici su sa porodicom proputovali ceo svet, a sada su otkrili od čega žive! (FOTO)
Printscreen Instagram/@theradfordfamily

Sju Redford (47) je mama najbrojnije britanske porodice koja ima 22 deteta. Ona se požalila na Instagramu kako joj nedostaju putovanja iako je prethodne godine sa svojom mnogočlanom porodicom putovala na 11 destinacija širom sveta. 

Porodica je, između ostalog, bila na odmoru na Maldivina, posetili su Sjedinjene Američke Države, uživali u Njujorku i Diznilendu...

Oni imaju malu porodičnu pekaru od koje žive a kao najbrojnija britanska porodica imaju svoj šou program i brojne sponzore koji im daruju odeću i obuću za decu

NEDOSTAJU JOJ PUTOVANJA

Listajući fotografije sa ranijih putovanja Sju je svoje emocije podelila sa 498.000 pratilaca na Instagramu.

- Da li još nekog od vas hvata depresija kad gledate stare fotografije i snimke sa putovanja po ovom hladnom, depresivnom vremenu? Jedva čekam da odvedem negde decu ove godine. Još nismo ništa rezervisali ali već me svrbe tabani - napisala je ona.

Redfordova je više puta isticala da je blagoslovena sa velikom porodicom iako je priznala da nije uvek bilo lako.

- Gledajući fotografije sa naših ranijih putovanja osećam se blagosloveno što mogu da omogućim svojoj deci da putuju. Nije nam uvek bilo lako ali možete postići sve što poželite ako veruje u sebe - napisala je ona.

Žive od pekare 

Sju i njen pet godina stariji suprug Noel imaju 22 dece uzrasta od beba do odraslih ljudi koji imaju svoje porodice. 

Ona je više puta naglasila da štedi na nepotrebnim stvarima kako bi svojoj porodici omogućila da putuje. To znači da sebi ne dozvoljavaju luksuz kao što su noćni izlasci, nova odeća kao i naručivanje hrane već ona svakodnevno kuva za svoju mnogočlanu porodicu

Porodica Redford ne dobija pomoć države a novac zarađuju od svoje pekare ali i šou programa u kojem gledaoci prate njihove svakodnevne avanture. Imaju i sponzore emisije koji deci često obezbeđuju odeću i obuću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)