MNOGOČLANA PORODICA

IMAM 36 GODINA I JEDANAESTORO DECE: Dvanaesto je na putu a ubrzo zatim postaću i baka

Veronika Merit iz Njujorka je majka jedanaestoro dece sa samo 36 godina. I to nije najčudnija stvar ako vam kažemo da će uskoro opet postati majka ali i baka

18.11.2021 14:26

IMAM 36 GODINA I JEDANAESTORO DECE: Dvanaesto je na putu a ubrzo zatim postaću i baka
pexels.com

Prvi put je zatrudnela još dok je bila u školi, sa 14 godina. Dobila je ćerku Viktoriju koja danas ima 21 godinu i iščekuje svoje prvo dete. Sada su njih dve trudne u isto vreme i Veronika kaže da se raduje što trudnoću može da iskusi zajedno sa svojim detetom. Ona je na putu da se ostvari kao majka po dvanaesti put, njoj je termin u aprilu a njenoj ćerki Viktoriji u junu.

Budući da nije iskusila blizanačku trudnoću, raduje je što će bebe biti vršnjaci i što će odrastati zahejdno. Dodala je i da je uzbuđenija zbog Viktorijine trudnoće nego zbog svoje. Ova mama i buduća baka je jako aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu je čak i objavila snimak svog ultrazvuka kojim je i objavila da čeka dvanaesto dete, piše britanski San.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thismadmama (@thismadmama)

Objasnila je i kako je došlo do toga da zasnuje ovako mnogočlanu porodicu. Naime, iz zdravstvenih razloga ne sme da koristi kontracepciju. Uprkos tome što je zatrudnela tokom srednje škole, uspela je da maturira sa najboljim ocenama i da upiše fakultet ali su je dva puta izbacili. Ima oboljenje bubrega i prošle godine je nažalost ostala bez jednog od njih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thismadmama (@thismadmama)

Što se njenog emotivnog statusa tiče, bila je u braku sa ocem njeno dvoje najstarije dece ali se od njega razvela. Zatim se udala za sadašnjeg supruga Martija (37), sa kojim je dobila sedmoro dece. Kaže da su neke od njenih trudnoća bile planirane ali neke su se desile spontano jer joj njeno oboljenje ne dozvoljava upotrebu oralnih kontraceptiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thismadmama (@thismadmama)

Ova dama je do sada bila trudna ukupno osam i po godina ali impored ozbiljnih zdravstvenih problema, ne isključuje mogućnost da ima još dece. Kaže da bi želela ukupno sedamnaestoro. Pored Viktorije, njena deca su još i Endru (16), Adam (15), Mara (13), Deš (12), Darla (10), Marvelos (8), Martalija (6), Amelija(4), Dilajla (3) i Donovan (1).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thismadmama (@thismadmama)

Šta vi mislite o ovome? Podelite to sa nama u komentarima.

Komentari (0)