Roditeljstvo

POSVAĐAO SE SA ŽENOM, A ONDA JE "BEBU" BACIO SA ČAMCA: Zastaće vam knedla u grlu kada vidite ove kadrove, a tek potez majke(VIDEO)

Ovaj viralan snimak svedoči tome da suprug može svojoj supruzi da priredi mnogo više stresa od samog deteta.

20.08.2023 19:00

POSVAĐAO SE SA ŽENOM, A ONDA JE "BEBU" BACIO SA ČAMCA: Zastaće vam knedla u grlu kada vidite ove kadrove, a tek potez majke(VIDEO)
Prntscrn/YouTube/Binge That Cringe

Roditeljstvo je jedno od najtežih "zanimanja", ali je interesantno da muževi zadaju ženama više problema nego deca. Prema istraživanjima 46 odsto žena je reklo da im više stresa zadaju muževi, a da to nema nikakve veze sa prevarom ili nasiljem. Muškarci nakon četrdesete godine ponašaju se kao deca. To se ne zasniva samo na njihovim neozbiljnim stavovima prema roditeljstvu, već i na njihovom ponašanju prema detetu. 

Tik-tok snimak koji je istog momenta postao viralan svedoči tome da suprug može svojoj ženi da zada daleko više glavobolje nego samo dete, a njegova neslana šala je ovu ženu dovela do "nervnog sloma".

U video snimku na jednom brodu vidimo dve žene i muškarca koji lutku umotava u peškir, a u narednom kadru vidimo pravu bebu u rukama druge žene. Njegova supruga, koja je ležala zatvorenih očiju, rekla mu je da joj prinese bebu jer treba da je podoji. Međutim, on se glasno usprotivio i rekao da je vreme da novorođena devojčica zapliva. 

- Daj mi bebu, Džejk! Odmah da si mi je dao, ne možeš to da radiš - vikala je besno ova žena, dok se on udaljavao prema ivici broda sasvim odlučan da baci bebu u vodu.

- Ona treba da se sunča i sada ću da je bacim da pliva - rekao je ozbiljno ovaj muškarac.

Žena se i dalje grčevito borila sa njim da joj da bebu u naručje, a u narednom momentu on lutku baca u morske dubine. Žena je istog momenta skočila za njom da bi je uhvatila i u momentu je videla da je u pitanju lutka. Nije se istog momenta naljutila na njega nego je upitala: "Gde je Alis, Džejk?", a kada je shvatila da je u rukama njene prijateljice laknulo joj je. Šta se kasnije desilo je samo istorija, ali najvažnije od svega jeste da je novorođenče živo i zdravo. 

 

 

 

Komentari nisu prestali da se nižu ispod ovog video-snimka. Mnogi su se slatko nasmejali, ali bilo je i onih žena koje su rekle da bi i one bile pod stresom.

- Kakav kralj.

- To je i meni muž jednom uradio, nisam mogla da verujem.

- Mi očevi stvarno umemo da preteramo - glasili su samo neki od komentara.

Međutim, bilo je mnogo onih koji su rekli da je njegovo ponašanje moglo da naškodi majci.

- Ova žena još uvek doji, ne sme to da joj radi. 

- Mislim da bih ga gurnula u vodu i odvezla se na drugi kraj obale pa neka pliva. 

- Stvarno je preterao i ukoliko uradi nešto slično slobodno ga ostavi, jer ja bih - glasli su komentari žena koje su se solidarisale sa ovom novopečenom majkom.

 

Komentari (0)