Roditeljstvo

DADILJA DECE BOGATAŠA OTKRIVA KAKO IZGLEDA RADITI ZA MILIONERE: "Da mi je ovo neko ranije rekao, nikad ne bih poverovala!"(FOTO+VIDEO)

Većini zaposlenih u dobrostojećim porodicama zabranjeno je da izlaze u javnost i otkrivaju kako izgleda njihov radni dan, ali ova plavuša ima i tu privilegiju.

29.10.2023 21:00

DADILJA DECE BOGATAŠA OTKRIVA KAKO IZGLEDA RADITI ZA MILIONERE: "Da mi je ovo neko ranije rekao, nikad ne bih poverovala!"(FOTO+VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@samijwilliams

Sami Vilijams (24) iz Kanade odlučila je 2021. da iz korena promeni život. Preselila se u Ameriku i želela da radi kao dadilja za bogatu decu svega nekoliko meseci, ali se sve promenilo kad je osetila slast života „na visokoj nozi“.

Njen posao podrazumeva da živi u porodici domaćina, preuzme obavezu čuvanja dece i obavlja određene kućne poslove. Sami je nastavila da radi kao dadilja za bogatu decu i kad je završila fakultet, i to u porodicama koje žive u Njujorku i Majamiju.

Od 2021. ona putuje po Americi privatnim avionima i provodi dane na moru, na super-jahti koju poseduje porodica koja ju je angažovala za brigu o mališanima.

- Išla sam u London i Pariz na dve nedelje, bila sam u Hemptonu, Majamiju, Njujorku... Da mi je neko pre dve godine rekao da ću raditi kao dadilja za bogatu decu ovoliko dugo, nikada mu ne bih poverovala – otkrila je Sami u snimku koji je podelila na društvenim mrežama.

 

Ona detalje iz svog života deli na TikToku i Instagramu i ne skriva da joj je ovaj posao najbolje životno iskustvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sami Jean (@samijwilliams)

 

Njen tipičan dan na poslu počinje spremanjem dece za školu, a potom vežba u kućnoj teretani, odlazi u kupovinu i potom preuzima decu. S obzirom na to da porodica u kojoj radi ima ličnog kuvara, njene obaveze u kuhinji su svedene na minimum. Uveče vodi decu na vannastavne aktivnosti i opušta se u porodičnom gnezdu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sami Jean (@samijwilliams)

S vremena na vreme, u dogovoru sa poslodavcima, Sami odlazi u Kanadu kako bi se videla sa članovima svoje porodice. Ali, kaže, jedva čeka da se vrati u Ameriku, jer ne želi da se odrekne privilegija koje obezbeđuje posao koji je sasvim slučajno odabrala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)