Dete

ANĐELIJA JE OSTAVILA DETE SA BEBISITERKOM I SADA PREŽIVLJAVA PAKAO: Više to nikad neću dozvoliti (VIDEO)

Šokantni snimci koje je majka Anđelija Đokić objavila svedoče o povrede koje je dete zadobilo dok ga je čuvala dadilja.

16.10.2022 08:05

ANĐELIJA JE OSTAVILA DETE SA BEBISITERKOM I SADA PREŽIVLJAVA PAKAO: Više to nikad neću dozvoliti (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/mamadecaka.a

Da nepažnja može skupo da vas košta  pokazala je jednim snimkom Anđelija Đokić, majka jednog dečaka kojeg je ostavila na čuvanje dadilji. Kada se vratila kući zatekla je jezivu scenu.

Čuvanje male dece odgovoran je posao i to znaju, sem majke, i one žene koje su se time bavile. Nažalost, druge ipak ne shvataju težinu odgovornosti koju sa sobom nosi poveravanje deteta u tuđe ruke, a mnoge žene misle da mogu to i usput da obavljaju. To je daleko zahtevniji posao i traži potpuni fokus i pažnju na dete, koliko god ono izgledalo statično i mirno. Sa time se suočila i jedna majka koja je javno podelila svoju priču.

Anđelija Đokić, majka dečaka Adriana, bila je šokirana onim što je zatekla vrativši se kući, dok je dete čuvala bebisiterka i nije mogla da veruje kakvoj sceni prisustvuje, videvši svoje dete u opekotinama. Ona je odmah to objavila na TikToku uz opis:ostaviš dete na čuvanje kod bebisiterke kad se vratiš zatekneš ovo.

Jezive slike dečaka, sa plihom i opekotinama na ruci i vratu, obišle su internet i izazvale buru emocija kod svih  koji su ih videli. Prstići sa velikim plihom, opekotina po vratu i na bradi pokazuje da je trenutak nepažnje bio koban za Anđelijinog sina. Naime, kako je majka u objavi objasnila, dete je došlo u dodir sa vrelom čorbom u tanjiru koju mu je pripremala bebisiterka. Tanjir je bio na lako dostupom mestu te se verovatno i tako opekao.

- Šta mu je napravila.-

- Joj Bože, pa dete mora da se pazi non stop. Duša mala..-

- Joj mališa medeni. Srce mi puca. Brz oporavak mališanu želim.-

@mamadecaka.a nikad više nikome dete ma čuvanje🥺 poverenje nikome...😭#tiktok #fypシ #tiktoksrbija #babyadrian ♬ Moje Si Nebo - Adil

- Moj sin se pored mene spržio, prolio litar vode prokuvane na sebe, ja tek rodila tad, muka 40 dana sad oko bebe sad oko njega, tako da se svima moglo desiti. 

- Joj duša me zabolela, srce malo. Pa gde vrelu čorbu pred dete malo.O majko sveta, pa ta nije čuvala decu izgleda nikada pre toga. Jadan mališa.- bili su neki od komentara

Majka je objasnila da je dete sada dobro i bez ožiljaka. Mališa je pregurao celu u situaciju herojski i brzo se oporavlja. Na previjanjima je ipak plakao, rana na prstiću je brzo zarasla, dok je ona na vratu bila malo komplikovanija jer se nalazila na pregibu vrata i bila je izložena bakterijama pa je bilo potrebno previjanje više puta dnevno. Bebisiterku nisu tužili, ali ona više ne čuva dečaka Adriana.

@mamadecaka.a

evo nas ... nisam se oglašavala neko vreme jer nisam htela da mediji pišu o ovome, neki od njih je pisao laži o meni ali nije ni bitno prošlo je, najbitnije je prošlo odlično Adrian je superiška sve je prošlo nije nam ostao niti jedan ožiljak ❤️ koristili smo jomelop g i jomelop e želim ovim putem i da se zahvalim svima na podršci i savetima ❤️ ♬ Zivim Da Te Volim - Sasa Kovacevic

Iako su reakcije korisnika mreže bile podeljene pored onih koji su osudili nepažnju bilo je i onih koji su rekli kako se svima to može desiti i da se to i majkama često dešava, te su mnogi podelili slična iskustva. Bilo je i slučajeva kako su neki primetili da majke traže putem društvenih mreža osobu na dan dva da im pričuva dete. Mnogi su se složili da treba znati kome ostavljamo decu i da koliko god se to moglo desiti i drugima, treba biti posebno oprezan i fokusiran na takve situacije kada je reč o maloj deci koja ne mogu da razluče opasnosti od ostalog.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)