Roditeljstvo

OTAC JE IZVEO DEVOJČICU ISPRED KUĆE: Kada je videla ovo bila je potpuno iznenađena, a njena reakcija i grimase nasmejale su sve! (VIDEO)

Jedna mala Islanđanka oduševila je sve na TikTok mreži svojom reakcijom na prvi sneg.

01.11.2023 12:00

OTAC JE IZVEO DEVOJČICU ISPRED KUĆE: Kada je videla ovo bila je potpuno iznenađena, a njena reakcija i grimase nasmejale su sve! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@sarbeeston

Oni koji žive u hladnijim delovima sveta znaju kolika je sreća imati sunčane dane uzastopce, jer ih imaju veoma retko, a svaki tračak sunca mami ih da uživaju i upijaju vitamin D. Sa druge strane, oni koji žive u izuzetno toplim predelima, pogotovo u tropskim, nemaju prilike da vide sneg, koji je posebno velika radost za decu. Iako ga mnoga deca viđaju svake godine, njihova očaranost njime je uvek velika kao da ga vide prvi put. 

shutterstock.com

Deca su posebno oduševljena snegom, iako ga viđaju svake godine

 

Jedna devojčica je potpuno oduševila internet zajednicu svojom reakcijom kada je prvi put ugledala sneg dok je uživala u očevom naručju. Sa svega godinu dana, ona je prvi put imala priliku da vidi sneg na Islandu, gde živi sa svojim roditeljima i da oseti pravu hladnoću, a njena majka je uspela da zabeleži njenu reakciju. Dok ju je otac držao u rukama ispred kuće, devojčica je hipnotisano gledala kako pada sneg, praveći smešne face. U nekim trenucima izgledala je kao da zaista uživa u snegu. Međutim, kasnije se namrštila i naborala nos od hladnoć, pa su mnogi pomislili kako joj se sneg baš i ne sviđa, dok je otac sve vreme sa osmehom gledao u nju. 

U opisu snimka piše "Mislim da joj se život na Islandu sviđa" uz emotikon koji se smeje, a objava je privukla pažnju ljudi na mreži.  Mnogi su se zabavili i smejali zbog njene reakcije, napisavši kako je ovo nešto najslađe što su u skorije vreme videli.

- Tata je napravio sličnu facu...

- Neprocenjivo!

- Ali savijanje nosa...

 

@sarbeeston

I think she prefers living on an island😅 ♬ Gator - Spongebob Squarepants

 

- Njena izraz lica je sve!

- Opsednuta sam njenom facom - bili su neki od komentara.

Mnoge dame su se u komentarima složile kako nisu ljubitelji snega i zime i da u potpunosti razumeju reakciju devojčice. Njena maka Sara Beston, koju na TikToku prati 4,5 miliona ljudi, podelila je ovaj snimak. Sara, inače, često objavljuje komične scene i reakcije svog supruga i ćerke u mnogim situacijama, zbog čega su njene objave izuzetno gledane. Pored ćerkice ovaj bračni par ima trogodišnjeg sina, a sudeći po objavama deluju kao izuzetno srećna porodica koja ume da se zabavi u svakom trenutku.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Čata

01.11.2023 13:38

Ja ne znam ko ima smesniju facu dete ili tata.