Roditeljstvo

KUPIO JE OGROMAN TELEVIZOR KAKO BI UŽIVAO U FUDBALU: Ništa nije išlo po planu, pa je završio sedeći na podu a utakmicu je pratio na tabletu! (FOTO+VIDEO)

Komentari nisu prestajali da se nižu, a mnogi su priznali da se osećaju baš kao on.

31.10.2023 19:01

KUPIO JE OGROMAN TELEVIZOR KAKO BI UŽIVAO U FUDBALU: Ništa nije išlo po planu, pa je završio sedeći na podu a utakmicu je pratio na tabletu! (FOTO+VIDEO)
Printscreen Instagram/dadlifewithriver

Nakon brojnih obaveza na poslu ili u porodici mnogi očevi jedva čekaju da uživaju uz TV ekran i gledaju utakmicu omiljenog tima. Za ovo svoje zadovoljstvo mnogi muškarci ne žale para. Ovim se vodio i jedna muškarac koji je zbog fudbalskih utakmica kupio ogroman televizor.

Kako je objasnio u postu na Istagramu sve bi to bilo u redu nema tri ćerkice koje su ipak glavne u kući. Umesto da tata  uživa u utakmicama na novim televizorom od 140 cm njegove ćerke su prisvojile TV kako bi uživale u omiljenom crtanom filmu. 

Na snimak koji je postao viralan na Instagramu i dobio 60.000 sviđanja vide se dve devojčice koje sede na podu i bezbrižno gledaju crtani film Pepa prase na novom televizoru. Iza njih je bio njihov otac koji s vremena na vreme čežnjivo bacao pogled ka televizoru. Umesto da prenos utakmice omiljenog tima gleda na velikom ekranu on, takođe sedeći na podu, meč gledao na tabletu.

- Kada kupite sebi televizor od 140 cm kako bi na njemu gledali fudbal, a onda shvatite da ste ipak prvo tata - stoji u opisu ovog videa snimka.

 

 

Usledili su brojni komentari na društvenim mrežama.

- Sa dve ćerkice, dobro je da uopšte možeš još uvek da gledaš fudbal, bilo gde!

- Priznaj i sam si znao da će biti nemoguće da geldaš utakmicu.

- Pogled ovog čoveka je rekao sve!

- Valjam se od smeha, ovako i ja osećam svake večeri!

- Problemi roditeljstva.

- Moj suprug meni mnogo pomaže sa decom, često ih pričuva kako bih ja imala veče za sebe sa prijateljicama zato mu nikada ovako nešto ne bih priredila. On bi u mom domu gledao veliki TV dok bih ja decu animirala u sobi - bila je poruka jedne mame.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)