Roditeljstvo

MARIJA JE SA PORODICOM KRENULA NA ODMOR I SVE VREME U AVIONU ANIMIRALA DECU: Zbog reakcije njenog muža gore mreže! (VIDEO)

Da li je briga o mališanima zadatak oba roditelja ili samo jednog od njih?

21.11.2023 15:00

MARIJA JE SA PORODICOM KRENULA NA ODMOR I SVE VREME U AVIONU ANIMIRALA DECU: Zbog reakcije njenog muža gore mreže! (VIDEO)
instagram/printscreen/mariaroberts

Kad porodica krene na zajedničko putovanje, očekuje se da stariji članovi podjednako vode računa o deci kako tokom putovanja do željene destinacije, tako i na lokaciji na koju su se zaputili. Ali, očekivanja su jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo, o čemu svedoči snimak koji je na svom Instagram profilu podelila jedna mama.

Marija Roberts (37) iz Nju Džersija krenula je sa suprugom Luom i decom Lukom (5) i Kajom (3) na Floridu. Ali, dok je ona pokušavala da animira decu i obezbedi im tokom leta sve čega su se setili, njen suprug i otac ovo dvoje mališana mirno je sedeo u susednom redu sa slušalicama na ušima, očigledno nezainteresovan za ono što se događa oko njega.

Dok Marija vadi grickalice, raspetljava kablove i vadi igračke iz ručnog prtljaga, Lu uživa, mentalno udaljen od svih.

Snimak je za kratko vreme prikupio veliki broj pregleda, a komentari su se nizali.

- Kao što Lu voli da kaže: „Zamenio bih se sa tobom, ali deca odbijaju da sede pored mene“ - napisala je Marija ispod video-snimka.

(Ne)očekivano, većina onih koji su pogledali snimak obrušili su se svom žestinom na, kako smatraju, neodgovornog i nezainteresovanog muža i tatu.

Marija je pokušala da ga odbrani.

- Nisam očekivala da će biti toliko negativnih komentara – kaže Marija.

- Mrzim što je ovo standard koji negujemo. Čak i mala deca mogu da nauče da je tata dobra opcija i da ne moraju uvek da budu sa mamom. Molim vas, za ljubav Božju, prestanite da potkrepljujete tezu da su očevi nesposobni.

- Zaslužuješ bolje! Kad putujemo stavimo decu da sede pored prozora, a mlađi sedi u redu iza, pa suprug vodi računa o jednom detetu, a ja o drugo dvoje dece – bili su neki od komentara.

 

 

Marija kaže da to u slučaju njihove porodice ne bi funkcionisalo.

- Dete koje nije sa mnom bi puzalo između redova da dođe do mene i to bi bila nedopustiva scena u avionu. Mi samo radimo ono što nam olakšava život i to je ono što nam odgovara – odgovorila je Marija.

Ona je dodala da samo zato što njen suprug sedi na četvrtom sedištu ne znači apsolutno ništa.

Sa suprugom je, kaže, podelila obaveze: on završava sve rezervacije za odmor, vozi decu u kolicima i obavlja sve fizički zahtevnije poslove.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ali ja znam da imam sjajnog muža. Podelili smo obaveze i odlično funkcionišemo – pojasnila je Marija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)