Zanimljivosti

SEO JE DA VEČERA KAD MU JE ĆERKA PRIŠLA S LEĐA: Izgledala je kao utvara iz kultnog horora, ali kada je majka kročila u sobu oboje su skočili od užasa! (FOTO+VIDEO)

Snimak koji je izazvao salve smeha kruži internetom.

14.11.2023 14:00

SEO JE DA VEČERA KAD MU JE ĆERKA PRIŠLA S LEĐA: Izgledala je kao utvara iz kultnog horora, ali kada je majka kročila u sobu oboje su skočili od užasa! (FOTO+VIDEO)
Instagram-netflixnmovies

Internet je pun porodičnih snimaka koji mnoge od nas razveseljavaju, a pojedine čak mogu da nasmeju do suza. Upravo takav jedan video postao je rado gledan i prosleđivan na društvenim mrežama. Na njemu vidimo muškarca koji jede za kuhinjskim pultom i krajnje je usredsređen na hranu. Njegova ćerka je primetila da je tata najzad kod kuće i krenula je ka njemu da ga zagrli.

Devojčica je uzrasta oko 10 godina, a očigledno je u trenucima dosade isprobavala jednu od maminih haljina. Ona tako ulazi u sobu bosa i u prevelikoj beloj haljini. Rukavi haljine su joj maltene dosezali do poda, sporo se kretala, a bila je primetno čupava i neprimetno se približila ocu, baš poput duha.

Čovek koji jede prestravljeno je skočio kad je osetio da ga s leđa grle malene ruke u dugim rukavima koji se vuku po zemlji, a situacija se nije promenila ni kada je video ćerkino bledo lice i tamnu kosu preko njega. Muškarac je tako maltene sa zalogajem u ustima pao sa stolice od iznenađenja, ali tu nimalo nije bio kraj - kulminacija je tek usledila.

Pošto je muškarac vrisnuo i mahinalno blago odgurnuo ćerku koja je pala na pod, ne povredivši se, u sobu je utrčala njegova supruga. Ona je, za razliku od devojčice koja je bila sva u belom, bila sva u crnom, a na licu je imala masku od aktivnog uglja, tako da joj je celo lice sem otvora za oči i usta bilo crno.

Žena je poput furije utrčala u sobu i videla muža i ćerku na podu, pa je poskočila od iznenađenja, pošto im se, očigledno nije nadala. Međutim, i njen suprug i ćerka su se prestravili kad su videli ženu u crnom i crnog lica, pa su poskočili od straha. Muškarcu to je bilo već drugi put da ga prekidaju usred jela u roku od nekoliko minuta.

Kad su se svi sabrali, žena je nastavila da namešta oborene stolice uz šank, kao da se baš ništa nije desilo.

- I ja bih se isto ovako prestravio, što duže gledam sve smešnije biva - stoji u opisu snimka.

 

 

Video je pregledan stotinama hiljada puta, a dobio je samo na Instagramu 250.000 sviđanja, dok su se komentari ređali. Mnogi su se složili da se tata s razlogom uplašio od ćerke, budući da dete nedoljivo podseća na morbidnu devojčicu iz bunara iz kultnog filma “Krug” (The Ring), dok je supruga kao vanzemaljac.

- Dobro se čovek nije zadavio!

- Klasično porodično veče.

- Devojčica kao da je upravo izašla iz televizora, kao u filmu "Krug"!

- Čak sam se i ja uplašila ove žene!

- Dokle će žene da stavljaju ove maske samo da bi plašile ukućane?!

- Čoveku presela i večera i sve živo.

- Suze su mi pošle od smejanja!

- Gledam ovaj snimak već peti put i svaki put me nasmeje!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)