Roditeljstvo

OVAKO IZGLEDA BITI SAMOHRANI RODITELJ, ČAK I U BRAKU: "Upravo zbog ove scene žene ostavljaju muževe!" (FOTO+VIDEO)

Snimak žene u restoranu u čijem krilu sede tri ćerke, dok njen suprug opušteno uživa u obroku, pokrenuo je pravu debatu na društvenim mrežama.

09.11.2023 11:01

OVAKO IZGLEDA BITI SAMOHRANI RODITELJ, ČAK I U BRAKU: "Upravo zbog ove scene žene ostavljaju muževe!" (FOTO+VIDEO)
Instagram-jaydee_milo

Mnogi su mišljenja da veza koja traje dugo godina i koja je krunisana brakom i decom ipak nije garancija dugovečnog i srećnog bračnog života. Često se kako na društvenim mrežama, tako i u medijima može videti jedan roditelj koji sve obaveze oko dece preuzima na sebe, dok drugi samo figurira u tom odnosu. Majka je najčešće ona osoba koja drži sve konce u svojim rukama i koja brine o celom domu, deci, ali i suprugu.

Snimak koje je osvanuo na društvenim mrežama i koji je pregledan milionima puta je iz jednog restorana u koji je došla petočlana porodica. Na jednoj strani je majka u čijem naručju se nalazi čak troje dece, tačnije tri ćerke. Dve mlađe ćerke sede u krilu ove žene, dok nastarija devojčica stoji pored mame, a upravo je ona ta koju mama hrani.

Ovaj bračni par se nalazi u nekom restoranu brze hrane, budući da mama pokušava da sve tri devojčice koje su očigledno uznemirene, nahrani, a pored ove žene sasvim smireno sedi njen suprug i otac devojčica. On kao da ili uopšte ne reaguje na scenu koja se odvija tik do njega ili deluje kao da je oguglao i da je to najtipičnija svakodnevnica. Tata se u najboljem slučaju ponaša kao da ta žena pored njega nije njegova supruga, niti su te devojčice njegove ćerke. On je zaokupljen svojim mislima, dok opušteno gleda u telefon i degustira pomfrit.

- Ovo je nešto o čemu definitivno ne pričamo dovoljno. Postoje milioni žena koje su u braku, a ponašaju se kao da su samohrane majke. Ove žene su samohrani roditelji, iako su u braku - piše u opisu snimka.

 

 

Video je samo na Instagramu dobio blizu dva milona sviđanja, a reakcije pratilaca bile su krajnje podeljene.

- Zašto neko nije tagovao mene?

- I kada na kraju napustiš ovakvog beskorisnog muža i razvedeš se, on ti još preti da će ti oduzeti starateljstvo nad svom decom pošto se ti “nikad nisi bavila njima”.

- Upravo zbog ovoga se 99 odsto žena razvodi.

- Tačnije, ovo je samohrana majka četvoro dece, a ne troje, jer joj je muž četvrto dete.

- Da, taj čovek je rintao ceo dan, da bi mogao sve da priušti njoj i deci i još treba da ga “uzjaše” i u toku ručka!

- Možda žena vodi računa o deci i kući, ali ovaj čovek joj je sve to finansijski priuštio i šta mislite ko plaća ručak?

- Mišljenja muškaraca koja opravdavaju ovakve postupke iz čisto finansijskih razloga čine da se osećam još jadnije kao žena!

- I posle pitaju moderne žene zašto neće da se udaju i rode gomilu dece! Pa naravno da niko neće da se zarobi!

- Nažalost, ovo je tipična bračna scena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)