Zanimljivosti

ČISTILA JE TUĐE KUĆE 30 GODINA I ČINILA SVE DA DETETU PLATI ŠKOLOVANJE: Požrtvovana majka se potpuno slomila kad je ugledala sina! (VIDEO)

On je majku iznenadio buketom cveća.

26.10.2023 18:01

ČISTILA JE TUĐE KUĆE 30 GODINA I ČINILA SVE DA DETETU PLATI ŠKOLOVANJE: Požrtvovana majka se potpuno slomila kad je ugledala sina! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@aarxnz

Podizanje dece nije lako ni u porodici sa oba roditelja a kamoli kad mališana podiže jedan samohrani roditelj. U ovim situacijama najčešće se nalaze žene koje su iz raznih razloga ostale bez supruga i njegove podrške za podizanje deteta. Najčešće rade najteže i fizički zahtevne poslove kako bi svom detetu obezbedile normalno odrastanje. 

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se upravo jedna takva majka koja je 30 godina radila najteže fizičke poslove i čistila tuđe kuće kako bi omogućila svom sinu da završi školu. Kao i većina majki i ova žena nije žalila da se žrtvjuje za svoj sina kako bi on ostvario svoj san i postao pilot.

Printscreen/TikTok/aarxnz

Jedna žena se pripremala da se ukrca na let ne sluteći šta je čeka

Nakon dosta godina zabeležen je trenutak kad se ona ukrcava u avion, dok stjuardesa proverava njene podatke. U tom trenutku pomerila je zavesu koja štiti pilota i kabinsko osoblje od radoznalih pogleda i žena je u neverici gledala svog sina pilota u uniformi dok je u rukama držao buket cveća za svoju majku. 

Videvši sina ona je zaplakala od sreće. Dok je on čvrsto grli i drži u zagrljaju majka briše suze ponosna na svoje dete.

Emotivna scena požrtvovane žene i sina koji to zna da ceni obišla je internet i sakupila više od pola miliona sviđanja na ovoj mreži, a mnogi su komentarisali da nema ništa lepše od ponosnog roditelja. 

@aarxnz This woman who worked as a housekeeper for 30 years to pay for her son's education to become a pilot and breaks down when she flew in his plane #xyzbca #viral #foryoupage #foryou #trending #tiktok #fypシ ♬ jacob and the stone (slowed) - Xystoso

- To je najbezbedniji avion na nebu tog dana.

- On može reći konačno uspeo sam!

- Ovo topi srca.

- Ovo je smisao života.

- Čestitam mama, odličan posao! Neka ste blagosloveni oboje.

- Nema ništa lepše od majčine ljubavi - bili su neki od komentara.

Mnogi su prokomentarisali koliko se vidi da je majka poštovana i da je sin zahvalan za sve što je za njega uradila. Takođe, poručili su joj da je podigla divnog sina na koga može da bude posnosna. Neki su prokomentarisali da se nadaju da je dobila prvu klasu u avionu koju i zaslužuje.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)