Zanimljivosti

NA SVE JE SPREMNA ZBOG DOBROG KADRA: Devojka je zavodljivo šetala ulicom, ono što su joj uradila 2 muškarca izazvalo je salve komentara (VIDEO)

Influenserka je želela da napravi zavodljiv snimak ali je sve otišlo u drugom smeru.

23.10.2023 19:06

NA SVE JE SPREMNA ZBOG DOBROG KADRA: Devojka je zavodljivo šetala ulicom, ono što su joj uradila 2 muškarca izazvalo je salve komentara (VIDEO)
Printscreen/TikTok/shr9ddha

Moderna tehnologija i društvene mreže mnogima su doneli kako veliku popularnost, tako i profit zbog čega su u nekoj vrsti obaveze da stalno kreiraju nove sadržaje. Influenseri širom sveta, pokušavaju da budu autentični u svojim objavama, a u želji da budu potpuno drugačiji nekima je tematika profila zabava, drugima je moda, trećima lajfstajl, ljubimci i slično.

Međutim, da bi konačno napravili "proizvod" koji će plasirati, influenseri prolaze kroz različite situacije, pa može se reći i nezgode.

Printscreen/TikTok/shr9ddha

Devojka je prošetala na pešačkom prelazu ne znajući šta će se dogoditi par trenutaka kasnije

Jedna španska influenserka koja je poreklom iz Indije prošetala je ulicama Njujorka sa kafom u ruci želeći da ovekoveči taj trenutak. Ipak, dok je skakutala u roze kombinezonu, ova atraktivna brineta je pokušala na pešačkom prelazu ispred Tajms Skvera da napravi piruetu odnosno okrene se ka snimatelju, međutim, okliznula se i pala na zemlju.

Iako je u nezgodnom trenutku shvatila da će se naći na zemlji pokušavajući da se rukom dočeka na pod, što joj nije uspelo. U susret su joj dolazila dva muškarca koji su se pokušali da joj pomognu. Iako je pala na zemlju, kafa koju je držala u ruci se nije prosula.

- Ispustićeš sve osim kafe- napisala je ona u svojoj objavi. Dole u nastavku objave napisala je "Njujorška realnost: modrica" a situacija je mnoge nasmejala na TikToku dok su se drugi zabrinuli za devojku izrazivši nadu da je dobro i da nije prošla sa većom povredom.

 

- Ko to ponavlja više puta?

- Oni su bili baš brzi da pomognu, divno.

- Drago mi je da je kafa ok devojko.

- Ovo bi mi stvorilo noćnu moru i flešbekove godinama.

- Ovi momci su tako divni. Potrebno nam je više ovakvih

- Srce mi je stalo zbog tebe - bili su neki od komentara.

I dok su neki bili oduševljeni potezom mladih muškaraca koji nisu razmišljali ni tren treba li priteći devojci u pomoć, drugi su bili oduševljeni energijom devojke koja je nastavil u istom raspoloženju nakon incidenta.

Neki od Tiktokera su joj u šali poručili da treba da bude oprezna sa kofeinom jer on može biti kivac za to što joj se desilo, što je ona u šali i dočekala. Mnogi su joj rekli da treba posebna sposobnost da se zadrži i ne prospe kafu uprkos padu kakav je ona doživela. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)