Zanimljivosti

PILOT JE KRENUO NA MEDENI MESEC, A ONDA SU USLEDILE BURNE TURBULENCIJE U AVIONU: Dok su putnici paničili, on je sve vreme radio jednu stvar, svaka čast(VIDEO)

Džimi Nikolson je objavio snimak burne vožnje do Barselone.

30.08.2023 19:00

PILOT JE KRENUO NA MEDENI MESEC, A ONDA SU USLEDILE BURNE TURBULENCIJE U AVIONU: Dok su putnici paničili, on je sve vreme radio jednu stvar, svaka čast(VIDEO)
TIKTOK/jimmynicolson

Džimi Nikolson je pilot iz Sidneja i tokom svog radnog veka prošao je kroz razne manje i više prijatne situacije. Međutim, sada se našao u ulozi putnika i prošao kroz jednu veoma dramatičnu situaciju.

Naime, Džimi je avionom krenuo u Barselonu na medeni mesec sa suprugom Holi kojoj se prethodnog meseca obavezao na večnu ljubav. Sedeli su u zadnjem delu erbasa i delovalo je sve kao jedan uobičajen let. Ipak, ubrzo su se osetile snažne turbulencije.

- Neke od najgorih turbulencija koje sam ikada osetio. Dakle, to je kratak avion. Nije ugodno. Mi smo u zadnjem delu aviona, pa je ovde još gore. To bi mogle biti velike oluje pa piloti jednostavno moraju odabrati svoj put najmanjeg otpora i proći kroz njega - rekao je Džimi u snimku na vrhuncu turbulencije koje je snimao sve vreme i objavio na svom TikToku.

 

@jimmy_nicholson Horrible turbulence on our flight today. Im a Pilot and actually fly this aircaft type (Airbus). Here’s why you have nothing to worry about #pilot #turbulence ♬ original sound - Jimmy Nicholson

 

Ovaj pilot je okrenuo svoj telefon i pokazao kako neki putnici vrište dok su poskakivali gore-dole. U svom snimku, koji je pogledan 8 miliona puta, Džim je podsetio i svoju prestravljenu suprugu da je to sasvim normalno. 'Nema razloga za brigu', rekao je Holi dok je zurila u njega skamenjena izraza lica,

- Avioni su napravljeni da izdrže mnogo, mnogo gore. Nije zabavno, očito, ali sasvim je u redu - tešio ju je Džimi.

Nakon što je turbulencija završila, na svima se moglo videti olakšanje.

- Ovaj pilot zaslužuje aplauz nakon svega - rekao je Džimi u snimku.

Ispod njegove objave nizali su se brojni komentari. Uglavnom su prednjačili oni koji su mu se divili kako je smireno izgledao tokom drame koja se odvijala pred njima. Bilo je i onih koji su rekli kako posle ovakve situacije nikada više ne bi mogli da lete avionom.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)