Zanimljivosti

DEVOJKA NIJE USTUPILA MESTO DETETU U AVIONU: Usledila je drama na letu, a ovakvu reakciju roditelja nije mogla ni da nasluti (VIDEO)

Sabra je na Tiktok-u podelila neobično iskustvo sa jednog putovanja.

30.07.2023 17:02

DEVOJKA NIJE USTUPILA MESTO DETETU U AVIONU: Usledila je drama na letu, a ovakvu reakciju roditelja nije mogla ni da nasluti (VIDEO)
tiktok/printscreen/lifewithdrsabr

Sabra, influenserka i farmaceut iz Sijetla, na svom TikTok profilu objavila je kratak video snimak s nedavnog leta, u kojem opisuje situaciju kako je jedna majka pitala da zamene sedište u prvoj klasi kako bi moglo da sedne njeno dete. Devojka iz principa nije htela da se odrekne svog mesta i pređe u ekonomsku klasu, jer je za to pošteno platila, a usledili su i komentari njenih pratilaca. 

tiktok/printscreen/lifewithdrsabr

Nije želela da ustupi mesto detetu u avionu

U videu od 6 sekundi, pod naslovom: " Stjuardesa me je pitala da li želim da ustupim svoje sedište 1A kako bi dete bilo sa svojom majkom", Sabra i dalje sedi u svom sedištu i uživa.

- To je moj odgovor, drugari - napisala je Sabra u opisu aludirajući na tekst uvredljive pesme koja je pratila snimak.

Ona je ujedno pitala i svoje pratioce na popularnoj platformi šta bi učinili da su se našli u njenoj situaciji. Ona je rekla i to kako je dobila ponudu da se pomeri na drugo mesto, ali je bilo lošije od njenog. 

- Iako je i dalje bila prva klasa, ali skroz pozadi skoro kod ekonomske klase, ljubazno sam rekla da radije želim da zadržim svoje sedište i niko nije insistirao. Nisam grozno ljudsko biće, jer je dete imalo 13 godina što znači da nije bilo neophodno da sedi pored majke, dovoljno je odraslo - rekla je Sabra. 

Video je pregledan više od 9 miliona puta, a mnogi ljudi, uključujući i roditelje, složili su se da nije trebala da se pomeri i pohvalili su je što je ostala pri svom stavu.  

- Morali su unapred da razmišljaju.

- Odgovornost roditelja je da planira unapred.

- Upravo sam se vratila sa puta sa svojim detetom i niko nije morao da se pomera, jer sam sve organizovala unapred - glasili su samo neki od komentara. 

Neki su sugerisali da to rade kako bi se dočepali besplatnog mesta.

- Rezervisali su dva poslovna i jedno ekonomsko sedište i verovali da će neko da im ustupi mesto.

- Zanima me da li neki ljudi namerno kupuju najjeftiniju kartu za dete da bi im neko ustupio sedište u prvoj klasi - glasio je jedan od komentara. 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (1)

Srebrni

06.08.2023 17:08

Mogla je mamica da da sinciću svoje mesto a ona da se"žrtvuje" u ekonomskoj klasi...