Zanimljivosti

SKROLOVALA JE TELEFON U AVIONU, A ONDA SE POJAVIO ON: Devojka je ostala bez daha kada je pred sobom videla omiljenu zvezdu!

Pokušao je na kreativan način da joj stavi do znanja da sedi ispred nje.

12.07.2023 13:00

SKROLOVALA JE TELEFON U AVIONU, A ONDA SE POJAVIO ON: Devojka je ostala bez daha kada je pred sobom videla omiljenu zvezdu!
Printscreen/TikTok/owen.holt

Putovanje avionom može biti posebno iskustvo ne samo za one koji prvi put putuju ovim prevoznim sredstvom, već za svakoga, jer nikada ne znamo koga možemo da sretnemo. Veoma često možemo da sretnemo i poznate zvezde, međutim one uglavnom putuju prvom klasom, dok se neki bez problema voze sa "običnim svetom". Dok je jedna  devojka pokušala da prekrati vreme u toku leta surfujući po Internetu i gledala profil jednog Tiktokera, nije mogla ni da pomisli šta će da se desi nekoliko sekundi kasnije kada se pojavila ruka jedne osobe što je prepalo na trenutak.

Printscreen/TikTok/owen.holt

Iznenađena devojka u jednom trenutku nije mogla da veruje šta vidi pred sobom

Devojka je brže bolje podigla glavu da vidi ko se "drznuo" da joj dira telefon i da se uopšte usudi da uđe u njen "lični prostor", da bi shvatila da je to ruka njenog omiljenog Tiktokera Ovena Holta čiji profil je i gledala. Nije mogla da dođe do daha par sekundi, dok su i ljudi u okruženju bili u neverici.

- Video sam ovu devojku u avionu kako gleda moje tiktokove, a onda sam odlučio da je iznenadim napisao je Tiktoker na videu koji je podelio na svom profilu. Devojka se obradovala poput deteta koje je dobilo novu igračku i nije krila oduševljenje što vidi ovog influensera. Oni su za uspomenu napravili zajednički selfi i sa drugim fanovima koji su išli tim letom.

@owen.holt

Her reaction at the end says it all…🥹

♬ 7 years latch - favsoundds

Ovaj video snimak je izazvao brojne komentare. Neki korisnici ove društvene mreže su bili oduševljeni, dok su neki rekli da je u pitanju samo gluma i dobar scenario. 

- Kako imaš signal u avionu?

- Zašto gledaš u njen telefon? Ime glumca i glumice moliću.

- Predivno. Ulepšao si joj dan! - glasili su samo neki od komentara.

Inače, Oven Holt je poznati TV voditelj poznatog serijala "Sledeći iinfluenser" i tiktoker koji na ovoj mreži ima 4,2 miliona pratilaca. U svojim objavama mladi influenser objavljuje zanimljive trenutke iz svakodnevnog života, druženja sa svojim prijateljima i fanovima, iznenađenja koja im priprema i njihove reakcije na mnoge njegove poteze. 

Simpatičan momak je uspeo da stekne veliku slavu kod mladih a svojom spontanošću i pozitivnom energijom prikupo je armiju fanova koji rado gledaju njegove skečeve na TikToku.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)