Roditeljstvo

USVOJILI SU DETE IZ AFRIKE: Ovo je bio njihov prvi susret, a reakcija devojčice je neverovatna!

Zbog pandemije je proces odložen ali sreća im se napokon osmehnula.

18.12.2023 10:00

USVOJILI SU DETE IZ AFRIKE: Ovo je bio njihov prvi susret, a reakcija devojčice je neverovatna!
Printscreen/TikTok/this.is.me368

Usvajanje dece je još jedan od načina da se parovi ostvare kao roditelji, što je omogućilo mnogima da ih neko zove "mama i tata". Proces nije nimalo lak i podleže složenoj proceduri kroz koju parovi prolaze kako bi se utvrdila njihova validacija da ispunjavaju uslove za roditelja.

Među Amerikancima je rasprostranjen trend usvjanja dece iz Afrike, pa prvi susreti sa detetom i ceo proces se odvija tamo, te su roditelji primorani da često odlaze kako bi isprati da li je sve u najboljem redu. Internetom kruži snimak dirljivog susreta jednog para sa svojim detetom koje su usvojili, a bračni par je taj trenutak podelio na društvenim mrežma.

Printscreen/TikTok/this.is.me368

Bračni par se uputio u Afriku kako bi upoznali svoju ćerku

Njihov odlazak u Burandi u Afriku je bio više od emotivnog i nikada ga neće zaboraviti.

Budući da je velika želja ove žene bila da devojčica bude iz sveta, suprug je pristao na to i napokon su se uputili u ovaj deo Afrike kako bi po prvi put sreli svoju ćerku. Proces usvajanja je počeo još 2019. godine ali zbog pandemije koja je počela sve se zaustavilo i dosta usporilo. Na prvi susret sa detetom čekali su čak tri godine, da bi napokon krajem prošle godine ovaj par dobio konačno poziv da su uspeli da ih povežu i da su njih odabrali za devojčicine roditelje.

U emotivnom snimku se vidi kako socijalna radnica dovodi malu Afrikanku da upozna svoje buduće roditelje i kako ih ona grli kao da je već odrastala sa njima. Devojčica nije krila simpatije prema njima pri prvom susretu, a roditelji su bili i više nego srećni.

- Meni treba neko da usvoji mene i moju decu.

- Tako slatko trči ka svojoj majci.

- Zamisli divnu budućnost koju će ona imati.

- Automatska veza sa tom devojčicom je neverovatna čuvajte je dobro.

- Beba je već osetila da će imati lepši život - bili su neki od komentara.

Mnogi su otkrili kako su im naišle suze gledajući ovaj video, priznavši kako je ovo jedna od najlepših stvari koju su videli. Većina je rekla kako će devojčica biti zbrinuta na pravi način i da se iz ovog videa može videti kako su njeni roditelji pravi izbor za nju i da će joj pružiti svu neophodnu ljubav i podršku.

Neki od tiktokera su pozdravili ovaj potez mladog bračnog para poručivši im da su uradili vrlo human čin i da će devojčica kada odraste to sigurno znati da ceni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)