Roditeljstvo

HANA JE BILA UVERENA DA NE MOŽE DA ZATRUDNI: "Probudio me je bol u stomaku, kad sam stigla u bolnicu šokirala sam se kad su mi rekli da treba da se porodim!" (VIDEO)

Ona nije imala stomak niti bilo koji simptom trudnoće.

14.12.2023 19:01

HANA JE BILA UVERENA DA NE MOŽE DA ZATRUDNI: "Probudio me je bol u stomaku, kad sam stigla u bolnicu šokirala sam se kad su mi rekli da treba da se porodim!" (VIDEO)
Printscreen TikTok/h.anviolet

Hana Violet (25) ima preslatku petogodišnju ćerkicu. Kako je Hana ispriča za britanski San, rođenje njene ćerkice bio joj je najneverovatniji događaj u životu jer o samog porođaja nije imala pojma da je u drugom stanju. Svi poznati simptomi trudnoće su izostali nije imala čak ni stomak a uz to je redovno koristila je antibebi pilule.

 

 

Bol u stomaku

Kako je u snimku koji je objavila na Tik Toku objasnila Hana koristila je kontracepciju i bila je uverena da ne može da zatrudni.

- Jednog jutra sam se probudila sa jakim bolom u stomaku i leđima. Otišla sam do kupatila uverena da imam problem sa zatvorom. Ali, bol se pojačavao pa je moj otac pozvao Hitnu pomoć. Međutim, kad je čuo koliko treba da ih čekamo odlučio je da me sam svojim autom odveze u bolnicu - ispričala je Hana.

Dok se vozila ka bolnici bol je postajao sve jači.

- Bilo je strašno i bila sam sigurna da će me odvesti na operaciju slepog creva. Ništa mi nije bilo važno osim da bol prestane. Kako sam kukala i ječala od bolova moj tata je vozio sve brže kršeći sve saobraćajne propise i rizikujući kaznu zbog mene - dodala je ona.

Nakon što je stigla u bolnicu odmah su je pregledali i uzeli krv na analizu.
- Vrlo brzo oko mene su se okupili lekari i medicinske sestre. Zagledali su me i pipali moj stomak. Ništa mi nije bilo jasno. A, onda mi je jedan lekar saopštio da je porođaj počeo i ad me zato boli. Bila sam potpuno zbunjena i šokirana! Nisam ni znala da sam trudna, nisam imala stomak a uz to sam redovno koristila kontraceptivne piluke. Kako sam dođavala onda ostala u drugom stanju - pitala sam se dok su me vozili na porođaj.

Hana je ćerkicu rodila samo 50 minuta nakon što su joj saopštili da je trudna. 
- Moj otac nije mogao da dođe sebi od zaprepašćenja. Smestili su ga u zaseban deo čekanice kako bi se sabrao. Kad sam se porodila i uzela bebu u ruke nisam znala šta da radim. Sve je bilo potpuno nadrealno - ispričala je Hana u snimku. 

 

@h.anviolet When els sees baby picutres of me she thinks its her 😅 #fyp #foryou #mummyanddaughter #mumsoftiktokuk ♬ Mrs. Right - Mindless Behavior

 

Slična iskustva

Usledio je veliki broj komentara na njen post. Ispostavilo se da su mnoge žene imale slična iskustva.

- I ja sam koristila antibebi pilule i saznala sam da sam u drugom stanju kad sam već bila u 27 nedelji trudnoće.

- Koristila sam iste pilule i imam gotovo isto iskustvo kao i ti. Moja ćerka danas ima sedam godina.

-  Naučno je dokazano da postioji skrivena trudnoća koja prolazi bez tipičnih simptoma. Ne znam šta tu nije jasno.

- Ova priča me je baš uplašila posebno špto i sama koristim istu kontracepciju.

- Znam da ni jedno kontraceptivno sredstvo nije 100 odsto sigurno, ali da toliko žena ipak ostane trudno pored pilula. Tu nešto nije u redu.

- To se zove život! često nam se dogodi sve ono šta nismo planirali i čemu se nismo nadali - bili su neki od komentara na Hanin post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)