Roditeljstvo

POZIRALI SU PRED PUCANJE BALONA I OTKRIVANJE POLA BLIZANACA: Reakcija buduće majke kada je videla boje konfeta je izazvala brojne komentare(FOTO+VIDEO)

Odgajanje dvoje dece odjednom je samo po sebi teško, neki kažu da je još teže kada su u pitanju dečaci, a ova žena se upravo toga pribojavala.

15.12.2023 12:01

POZIRALI SU PRED PUCANJE BALONA I OTKRIVANJE POLA BLIZANACA:  Reakcija buduće majke kada je videla boje konfeta je izazvala brojne komentare(FOTO+VIDEO)
Instagram-babybeeez

Roditelji koji isčekuju blizance obično bi najviše voleli da dobiju dečaka i devojčicu. S druge strane, očevi nemaju nikakvih problema ukoliko dobiju dva sina dok mame tajno uvek priželjkuju uglavnom bar jednu ćerkicu. Razlog je obično taj što su žene uglavnom odrastale uz mamu i sestru pa priželjkuju još jednog ženskog člana porodice, dok s druge strane važi i ono nepisano pravilo da su dečaci prilično nemirniji.

Snimak koji je dobio veliki broj pregleda na Instagramu je onaj na kome bračni par čeka da probuši iglom balone kako bi saznali kog pola su blizanci koji će se roditi. Iz oba balona ispadaju plave konfete i dok je tata oduševljen, buduća mama ima razočaran izraz lica.

- Ne brini, to što ćemo dobiti dva dečaka je divno! Uvek će moći da se igraju zajedno - piše u opisu snimka.

Instagram-babybeeez

Razočarana mama bojom konfeta

Ipak, u praksi su se obistinili svi strahovi ove mame. Dečaci su se pokazali kao veoma živahni i to od malih nogu. Oni sve vreme kao da se takmiče jedno sa drugim, tako da šta god da radi jedan, drugi ga sustiže u tome i otima mu. S druge strane, kada se ne takmiče svako se igra za sebe, a ukoliko jedan pravi neki nestašluk, drugi obavezno ponavlja isto, iako zna da to možda nije dobro.

Tako na većini snimaka oni vrište, otimajući se oko igračaka, sukobljavaju se i plaču. Roditelji pokušavaju na sve moguće i nemoguće načine da ih primire, ali izgleda da njima samo neki sitni nestašluci privlače pažnju. Veoma su aktivni, a u retkim trenucima mira umeju da nazdrave jedno drugome pre ispijanja flašice mleka ili soka. Izgleda da su prilično u početnim godinama iscrpeli roditelje, ali svaka naredna godina će zato biti lakša.

 

Video je dobio 190.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Već sam iscrpljen od samo jednog gledanja ovog snimka!

- Hajde da se pomolimo za ovu mamu da sve ovo preživi!

- Iscrpljen sam gledajući ovu mamu, u startu je znala šta je čeka!

- Savršen primer lošeg roditeljstva.

- Ko kaže da je ovo primer lošeg roditeljstva nikada nije imao decu, niti blizance, a najmanje dečake blizace.

- Sve ovo je normalno, brzo će odrasti, pa će uslediti tek pravi nestašluci!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)