Roditeljstvo

OVAKO IZGLEDA ČISTA SREĆA: Radost ove devojčice i zahvalnost koju je pokazala lepšaće vam nedelju (VIDEO)

Novogodišnja euforija namlađih uoči najradosnijih praznika je već počela širom sveta!

18.12.2023 13:02

OVAKO IZGLEDA ČISTA SREĆA: Radost ove devojčice i zahvalnost koju je pokazala lepšaće vam nedelju (VIDEO)
Ilustracija-lastnewstv

U veselom iščekivanju novogodišnjih i božićnih praznika deca širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju dolazak Nove godine. Razlog za tako nešto nisu samo svetlucavi vatromet i ukrašavanje jelki, već i uzbuđenja koje donosi dolazak Deda Mraza i novogodišnjih poklona. Deca znaju da im roditelji i članovi porodice donose poklone, koje simbolično ostavljaju ispod jelki. Zato svaki mališan sa nestrpljenjem proviri ispod jelke, gde blistaju šareni ukrasi i svetlucaju lampice. 

Mališanima oči sijaju od uzbuđenja jer znaju da ih očekuje magičan trenutak kada će otkriti šta se krije iza šarenih ukrasa. U tim trenucima, njihova radost je neopisiva. Njihovi osmehi su najlepši prizor koji možete zamisliti, jer ne postoji ništa osim čiste sreće i nevinosti. Ukoliko je poklon nešto što je dete već priželjkivalo, radost je mnogo veća. Upravo takav trenutak imala je devojčica od oko dve godine. 

Njoj su došli gosti i doneli novogodišnji poklon i to baš onaj o kome je sanjala. U pitanju je mala fotelja za decu na rasklapanje u pinkroze boji sa likom Mini Maus, koja se čak rasklapa u mali krevet. Devojčica je ciknula kako je ugledala poklon umotan u praznični papir. Tek kada je ugledala da to jeste ono čemu se nadala, niko više nije mogao da prikrije njenu radost.

Ova malena je bukvalno vrištala od sreće. Odmah se smestila u foteljicu i čak pozirala kao za slikanje naslovnice magazina. Iako još uvek ne zna da govori, isprobavala je sve mogućnosti koje ova foteljica nudi poput prave velike devojčice. Primetno je da roditelji dugo neće moći da je odvoje od njene omiljene foteljice. Radost i euforija ove devojčice su prosto zarazni, a izmamili su smešah gotovi svima koji su pregledali snmika na Instagramu.

- Preslatko - stoji u opisu ovog videa.

 

 

Video je dobio 63.000 sviđanja, a usledili su komentari.

- Ne postoji ništa lepše na svetu, do srećnog deteta.

- Ona je toliko divna, oduševljena sam njenim uzbuđenjem.

- Ova devojčica će izrasti u pravu dobru osobu.

- Kakva čista zahvalnost!

- Da poželiš da joj kupuješ poklone svaki dan!

- Nema ni dve godine, a sela je na foteljicu kao gosođica!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)