Roditeljstvo

HRKANJE OCA BUDILO JE BEBU KOJA GA JE "KAZNILA": Ono što je mališan uradio niko nije mogao ni da nasluti, svi su ostali zatečeni (FOTO+VIDEO)

Porodični san pretvoren u komično buđenje koje je nasmejalo mnoge.

29.12.2023 12:40

HRKANJE OCA BUDILO JE BEBU KOJA GA JE "KAZNILA": Ono što je mališan uradio niko nije mogao ni da nasluti, svi su ostali zatečeni (FOTO+VIDEO)
Instagram-love4thekrew

U mnogim porodicama, deljenje bračnog kreveta sa malim članom porodice može biti slatko iskustvo puno ljubavi i bliskosti. Nije retkost da po dolasku bebe u dom mama i tata odluče da i ona sa njima deli krevet, kako ne bi stalno ustajali do kreveca. Noćnu idilu može da naruši tata ukoliko, recimo hrče, tako da ni mama ni beba ne mogu da spavaju zbog njega. 

Snimak koji se raširio Instagramom je onaj na kome se naizgled mirna noć pretvorila u komičnu situaciju. Mama i beba od oko godinu dana spavaju na jednoj strani kreveta, dok je zbog nedostatka prostora tata okrenut glavom u suprotnu stranu. Međutim, to nije bilo dovoljno da prikrije neprijatne zvuke hrkanja koji su dopirali sa dna kreveta. 

Mališan je čak u jednom trenutku seo u krevet kako bi procenio hrče li mama ili je to ipak tata. Mama i beba se čak smejulje, vidno probuđeni. Oni su, očigledno mislili da će hrkanje prestati, ali ono je postajalo sve jače i jače. Toliko je bilo glasno, da je čak i bebi dozlogrdilo. Beba je bila očigledno budna i sigurna da je tata taj koji hrče, međutim, ona nije zaplakala kako bi privukla pažnju. Naime, ona je odlučila da preduzme nešto iznenađujuće. Ona kao da je osetila potrebu da “kazni” tatu zbog tolikih zvuka. Mališan je tako dopuzao od mame do tate i udario tatu po licu. Ovaj čovek se promeškoljio, delovalo je kao da će se probudtiti, ali je nastavio da spava. Mališan ga je onda ručicom ponovo udario po licu.

Pošto je mislio da je obavio posao, dečak se vratio kod mame u zagrljaj. Međutim, tata je i dalje nastavio da hrče. Sve ovo nasmejalo je i mamu. Mališan je ustao i hodao po krevetu, ponovo došašvši do tate. Dva puta vidno ga udario i to po licu. Situacija je bila veoma komična. Beba se potom vratila kod mame, a ono što je razgalilo mnoga srca je trenutak kada je beba zatražila maminu ruku kako bi zaspala.

- Čak je i beba umorna od slušanja njegovog hrkanja - stoji u opisu videa.

Snimak je samo na Instagramu dobio 78.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Mislim da je detetu više dozlogrdilo!

- Sin je uradio ono što se mami motalo po glavi cele noći.

- Bravo za mališana koji je rešio da ne trpi hrkanje.

- Ma ovaj čovek se nije ni pomerio.

- Ali mališan koji se izgleda probudio ljut i spreman za borbu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)