Roditeljstvo

DIVILA SE LEPOTI DEVOJČICE NA TATINOM TELEFONU: Njena reakcija kad je shvatila ko je u pitanju postala je hit na mrežama!(FOTO+VIDEO)

Pohvale je dobio i otac zbog načina na koji se postavio prema svojoj ćerki.

13.01.2024 10:00

DIVILA SE LEPOTI DEVOJČICE NA TATINOM TELEFONU: Njena reakcija kad je shvatila ko je u pitanju postala je hit na mrežama!(FOTO+VIDEO)
Instagram-joookess

Deca počinju da prepoznaju svoj odraz u ogledalu obično između šest i 18 meseci starosti. Prvi put kada beba shvati da je osoba koju vidi u ogledalu zapravo ona sama, to se smatra prepoznavanjem sopstvenog odraza. Mlađa deca mogu reagovati na svoj odraz smejanjem, dodirivanjem ogledala ili pokušajem interakcije sa "osobom" u ogledalu.

Kako dete raste, ova sposobnost se jača, a dete počinje sve više da shvata razliku između sebe i drugih objekata ili osoba oko sebe. Međutim devojčica koja očigledno ima oko dve do tri godine, možda je shvatala svoj odraz u ogledalu, ali očigledno nije razumela sve prednosti modernih telefona, a njen snimak nasmejao je milione gledalaca na Instagramu.

Svi znaju da su deca najiskrenija. Ova devojčica je tako gledala u ekran očevog telefona koji je bio podešen kao za slikanje, tako da je zapravo gledajući u telefon gledala sebe. Ona očigledno nije znala da ovo tako funkcioniše, pa je sasvim iskreno počela da se divi devojčici na snimku, ne shvatajući da je to zapravo ona.

- Koliko je samo lepa - kaže ova malena.

- Ko je toliko lep? - pita je otac koji se čuje u pozadini.

- Ta devojčica je toliko lepa.

- Koja?

- Pa ta devojčica je zaista lepa, tata.

- Ma koja devojčica?

- Ta devojčica, na tvom telefonu.

- Čarli to si ti, to si ti Čarli.

- (devojčica se smeje)

- Da li misliš da si ti zaista lepa?

- Da!

- Trenutak kada je shvatila da zapravo gleda sebe - piše u opisu videa.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio više od 2 miliona i 136.000 sviđanja, a usledila je salva pohvala za ovu preslatku devojčicu.

- Plašila sam se da uđem da pogledam komentare, misleći da će uvek biti negativnih, kao i svuda, ali nije, hvala vam što niste uništili ovaj prelep video.

- Koliko je samo divna, htela je da da kompliment nekome drugome, ne shvatajući uopšte da je to ona.

- Trenutak iznenađenja i oduševljenja kada shvata da je to zapravo ona.

- Mislim da su joj se zenice raširile od šoka saznanja.

- Sviđa mi se kako je njen otac odreagovao objasnivši joj da je to ona, bez veličanja sopstvenog deteta, što se inače radi.

- Tata ju je čak pitao da li misli da je lepa, kako bi sama dala odgovor.

- Volela bih da taj sjaj u očima zadrži zauvek.

- Ako joj ikada opadne samopouzdanje, makar to bilo i za 20 godina, samo neka pogleda ovaj snimak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)