Zanimljivosti

KUPILA JE KUTIJU IZNENAĐENJA ZA SAMO 46 EVRA: Njena vriska je odzvanjala sobom dok je otkrivala vrednost od hiljade evra! (VIDEO)

Da li biste i vi rizikovali da kupite nešto što je u najvećem procentu slučajeva prazno?

02.04.2024 22:05

KUPILA JE KUTIJU IZNENAĐENJA ZA SAMO 46 EVRA: Njena vriska je odzvanjala sobom dok je otkrivala vrednost od hiljade evra! (VIDEO)
TIktok-calapana

Ana je veoma vešta kupoholičarka koja ima osećaj kada treba da kupikutiju iznenađenja”. Nedavno je uspešno pazarila jednu koju je otkupila po ceni od 46 evra. Međutim, kada ju je otvorila, ono što je zatekla u njoj bilo je mnogo vrednije od sume koju je dala. Kartonska kutija bila je do vrha puna vrednog kuhinjskog posuđa.

Svoj novi “plen” Ana je sa sestrom otkrila na TikTok snimku koji je postao veoma gledan i koji je izazvao oduševljenje kod mnogih. Sestre su bile presrećne kada su otkrile da je prva stvar koju su izvukle iz kutije bila vredna 120 evra. To je bio samo početak njihovog oduševljenja, jer su sledeći kuhinjski predmeti bili još skuplji.

Ana nije mogla da prestane da uzvikuje od uzbuđenja, dok su sestre otkrivale jedno blago za drugim. Njihovo oduševljenje je bilo “zarazno”, a većina se složila da bi i sami bili presrećni da su na mestu dobitnice. Mnogi su bili oduševljeni kada su shvatili koliko su vredni predmeti koje je Ana dobila za samo 46 evra. Njen “plen” je vredan čak 1.070 evra, što je bila prava sreća za nju.

Ispod videa su se javili i drugi srećni dobitnici koji su podelili šta su oni dobili u svojim misterioznim kutijama. Njihovi komentari pokazuju da su i pojedini bili zaista zadovoljni onim što su našli u kutijama koje su kupili, ne znajući šta je unutra. Ovo dodatno potvrđuje da je to zaista bila neverovatna prilika za sve koji su je iskoristili, a o tome je pisao i San.

 

@calapana This is your sign to go to the @Le Creuset factory to table sale!! #lecreuset #mysterybox #unboxing @Daniela Levin ♬ C'est Magnifique - Peggy Lee

 

Video je na TikToku dobio 380.000 sviđanja.

- Ovo je treći video misteriozne kutije koju sam danas videla i svaki put postajem sve više ljubomorna.

- Dobila sam dve holandske rerne i četiri šoljice za kafu. Moja euforija je trajala satima!

- Svaka druga ili treća kutija je prazna, ta žena je samo imala ludu sreću.

- Ne zalećite se sa kupovinom tih misteriznih kutija, misterija je često prazna.

- Radujem se kao da sam sam dobio nešto, bravo za vas! - komentarisali su ljudi ispod snimka koji je Ana podelila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)