Zanimljivosti

U KUĆI SVOJE BAKE PRONAŠLI SU SKRIVENU ODAJU: Kada su je otvorili nisu mogli ni slutiti šta se nalazilo iza tajne pregrade (VIDEO)

Da li ste i vi imali ovakvih situacija?

16.02.2024 19:21

U KUĆI SVOJE BAKE PRONAŠLI SU SKRIVENU ODAJU:  Kada su je otvorili nisu mogli ni slutiti šta se nalazilo iza tajne pregrade (VIDEO)
Tiktok/Annabelle

Svaka kuća krije neke svoje tajne. Ne moraju to uvek biti misteriozne prostorije i podrumi, kakve viđamo u horor filmovima ali skriveni kutak svi imamo. Neko od nas u ćoškovima ili fiokama skriva novac, nakit ili neke drgocene predmete. Toliko tajnovito skrivamo sve da nekad i sami zaboravimo na njih.

Koliko puta vam se desilo da u kući svojih baka i deka pronađete neke stare predmete koji su oni čuvali od zaborava? Neretko se desi da su tu i dokumenti, fotografije, nakit ali i novčanice kojima je odavno prošlo trajanje i više nemaju vrednost.

Tiktok/Annabelle

Pronašli su bakino blago

Snimak dvoje mladih postao je viralan na tiktoku kada su objavili da su i oni među tim srećnicima koji su pronašli neku skrivenu tajnu.

- Slučajno smo u kući pronašli bakino skriveno blago - piše u opisu snimka.

U nekoliko sekundi se vidi kako u rukama drže papir sa nekim ispisom i jedan novčić kojim je korišćen kao "ključ" za otvaranje tajne pregrade u zidu.

 

 

U sledećem snimku koji su objavili otkrili su šta se skrivalo. Deluje kao ormarić u kome se moglo skriti sve i svašta. Međutim, u nekim od komentara mogli smo saznati da je to zapravo stara mašina za gume. Snimak je prikupio veliki broj pregleda i komentara.

- Želim da verujem u ovo, ali ne mogu da zamislim da ništa nije farbano, preuređeno ili popravljeno svih tih godina.

- Šokirana sam.

- Svaka kuća krije neku svoju tajnu.

- Ko zna šta su tu sve skrivali - samo su neki od komentara koji su se nizali.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)