Zanimljivosti

KUPIO JE DAVNO IZGUBLJENI KOFER ZA 90 EVRA: Kada ga je otvorio bio je zapanjen šta je pronašao unutra! (FOTO+VIDEO)

Većina avio-prevoznika se ne trudi previše da pronađe vlasnika izgubljenog prtljaga pre nego što prodaju stvari.

21.01.2024 11:00

KUPIO JE DAVNO IZGUBLJENI KOFER ZA 90 EVRA: Kada ga je otvorio bio je zapanjen šta je pronašao unutra! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-abandonedexplosquad

Darik je čovek koji se odlučio na hrabar potez i na aukciji kupio davno izgubljen kofer za 90 eura, verujući da bi to mogla biti srećna prilika. Njegova avantura započela je nakon što je pažljivo otvorio kofer i otkrio neverovatne stvari koje su mu doslovno donele džekpot. Darik je priznao da ovo nije prvi put da kupuje izgubljeni prtljag ida već ima isustva s tim stvarima.

Ovog puta mu se sreća osmehnula posebno što  kofer koji jekupio nije izgledao skupo. On je otvorio kofer i zapanjeno gledao u njegov sadržaj. Snimak koji je podelio na Tik-toku, koji je u kratkom roku postigao veliku gledanost.

- Kupio sam ovaj kofer u nadi da ću u njemu naći stvari koje bi ga makar mogle otplatiti. Vidim da mu je rajfešlus na prednjem delu pokvaren, to nije dobar znak, ali hajde da vidimo šta ima unutra - započeo je snimak ovaj čovek, a o tome je pisao i San.

Tiktok-abandonedexplosquad

Izgubljeni kofer krio je veliku tajnu

Darik je s nestrpljenjem otvarao prednje džepove kofera, otkrivajući sredstvo za dezinfekciju ruku, balzam za usne, olovku, šminku i sat za koji se ispostavilo da je marke Guči. Iznenadio se ovim otkrićem i odmah postavio pitanje pratiocima da mu u komentarima odgovore znaju li da li je sat original ili ne, a uzbuđenje je raslo.

Ovaj čovek je prešao i na glavni deo kofera, gde je odmah pronašao iPad i gomilu garderobe koja je još uvek imala etikete na sebi. Derik je bio oduševljen, budući da ukoliko se ispostavi da je Gučijev sat original, on bi već otplatio kofer, dok je oduševljenje raslo kako je video da iPad nije polomljen. Na dnu samog kofera bio je novčanik i to marke Luj Viton, kao i bela srednja torba koja je imala Prada oznaku. 

 

 

Snimak je izazvao oduševljenje gledalaca, a komentari su stizali u vezi sa autentičnošću i vrednošću pronađenih predmeta.

- Avioprevoznici se nikada ne trude dovoljno da izgubljene torbe vrate svojim pravim valasnicima, pre će im isplatiti novčanu nadoknadu, sam Bog zna čega sve tamo ima.

- Taj sat jeste original Guči, samo stara serija.

- Novčanik takođe deluje da je original zbog načina na koji je koža izbledela.

- Torbu pokušaj da prodaš na sajtovima, tako ćeš otkriti da li je original ili ne. 

- Nadam se da ću i ja jednog dana naići na sličan slučajno izgubljeni prtljag.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)