Roditeljstvo

MAJKA KUPILA ĆERKICI POKLON OD 500 EVRA: Kada je sedmogodišnjakinja otvorila kutiju, javnost je ostala zgrožena (VIDEO)

Pohvalila se na internetu pa napadnuta od fanova.

26.01.2024 13:40

MAJKA KUPILA ĆERKICI POKLON OD 500 EVRA: Kada je sedmogodišnjakinja otvorila kutiju, javnost je ostala zgrožena (VIDEO)
tiktok/printscreen/iamsaffp

Safira Prajs tridesetogodišnja majka, podelila je na društvenim mrežama video snimak u kom svojoj sedmogodišnjoj ćerki poklanja luksuzne patike brenda Kristijan Labutin. Uzbuđenje devojčice prilikom otvaranja kutije sa ovim skupocenim poklonom očigledno je bilo veliko, a patike sa ikoničnim crvenim đonom su izazvale pomešane reakcije korisnika društvenih mreža.

Luksuzni poklon za srećnu devojčicu

Safira je objavila video-snimak pod korisničkim imenom @iamsaffp, koji je za samo jedan dan prikupio čak 152,900 pregleda. U snimku se vidi sedmogodišnja devojčica kako otvara kutiju i oduševljeno pokazuje svoje nove srebrne patike prekrivene šljokicama sa ikoničnim crvenim đonom. Vrednost ovih dečijih patika, koje su proizvedene u Italiji, iznosi neverovatnih 480 evra.

 

 

Reakcije na društvenim mrežama

Društvene mreže su brujale od reakcija na ovaj video-snimak. Dok su neki korisnici izrazili divljenje i podršku majci zbog ovakvog poklona, drugi su bili kritični. Dok su jedni komentarisali kako devojčica zaslužuje sve najbolje, drugi su osporavali autentičnost patika i pitali se zašto je majka uopšte odlučila da ih kupi.

Safira je na negativne komentare odgovorila hrabro, ističući da će, ukoliko patike brzo postanu male, njena ćerka dobiti potpuno nove. Očigledno je da je odlučna u tome da obraduje svoje dete na najbolji mogući način.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)