Roditeljstvo

MAMA JE NA NEOBIČAN NAČIN SAOPŠTILA DECI DA JE TRUDNA: Dirljiva scena starijih mališana naterala je suze na oči svima na mrežama! (VIDEO)

Sudeći prema njihovoj reakciji oni će biti fantastični strariji brat i sestra.

24.01.2024 18:00

MAMA JE NA NEOBIČAN NAČIN SAOPŠTILA DECI DA JE TRUDNA: Dirljiva scena starijih mališana naterala je suze na oči svima na mrežama! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/halesmoore

Vest o tome da će porodica dobiti još jednog člana starija deca doživljavaju na različite načine. Mlađa deca, odnosno on akoja su predškolskog uzrasta mahom su ljubomrna kad čuju da će dobiti brata ili sestru, dok oni stariji najčešće priželjkuju mlađeg brata ili sestru. Takva vest je emotivna po prirodi pa buduće mame se trude da pronađu pravi način da je saopšte svojim najbližima. 

Hejli Mur kako se na TikToku predstavlja jedna mama po treći put je u drugom stanju i odlučila je da radosnu vest podeli sa svojom decom. Ona je odlučila da im na nesvakidašnji način saopšti da će dobiti brata ili sestru.

Hejli je pripremila u velikoj koverti fotografije bebe na ultrazvuku pa je kovertu dala starijoj ćerkici i mlađem sinu rekavši kako ima za njih iznenađenje.

Shutterstock

Vest o bebi sa velikom radošću posebno čekaju najmlađi

 

Kada su izvadili nekoliko povezanih fotografija dečak je prokomentarisao "Je l' to papir" dok je devojčica razgoračenih očiju potpuno iznenađena rekla "Beba?Imaćemo novu bebu?", potpuno oduševljena.

Kada je mališan to saznao, vragolastim pogledom je pogledao u sestru a onda u roditelje uzevši fotografije bebe ponovo u ruke.

- Ovo je toliko slatko! Jaooooo- povikao je a onda su se zagrlili sa sestrom pokazujući oduševljenje.

Preslatka devojčica je rekla kako se nada da će dobiti sestru dok je dečak to negirao, želeći brata. Divna scena  brata i sestre koji sa nestrpljnjem očekuju prinovu u porodici, je oduševila ljude na ovoj društvenoj mreži a mnoge je posebno dirnuo trenutak kada oboje gledaju jedan u drugoga pokazujući oduševljenje i radost saznanjem da će dobiti brata ili sestru.

 

 

- Tvoja ćerkica ima Dizni oči! Prelepa deca..

- Ali način na koji mlađi brat kopira sestru! Preslatko!

- Ovo je najslađa reakcija ikada.

- Ovo dvoje su nešto najslađe što sam videla.

- Rasplakala sam se! Ovo je tako medeno.

- Srećna beba!

- Ona je toliko pametna! Odmah je shvatila - bili su neki od komentara.

Ljudi su komentarisali kako je dečija reakcija najprirodnija i nešto najslađe što se može videti. Devojčica je ukrala "šou" svojim plavim očima koje izgledaju nestvarno koje je očigledno nasledila od oca.

Buduća mama je objavila i video kada je sa suprugom saznala da je trudna, pokazavši kako su u neizvesnosti iščekivali šta će test pokazati. Potom je pokazala i suprugovu reakciju nakon što je saznao da će po treći put postati tata. Njegovo oduševljenje je bilo neverovatno.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)