Zanimljivosti

DEČAK JE DOBIO OGROMAN PAKET ZA ROĐENDAN: Kad je prišao i otvorio ga prolomio se vrisak, nije ni sanjao ovakvo iznenađenje! (FOTO+VIDEO)

U celu priču prste je umešala njegova mama koja mu je priredila nešto nesvakidašnje.

16.01.2024 10:00

DEČAK JE DOBIO OGROMAN PAKET ZA ROĐENDAN: Kad je prišao i otvorio ga prolomio se vrisak, nije ni sanjao ovakvo iznenađenje! (FOTO+VIDEO)
Instagram-mrsemilynorris and mamareid

Muško-žensko prijateljstva su potpuno moguća. Prijateljstvo između muškarca i žene može biti jednako duboko, podržavajuće i trajno kao i prijateljstvo između osoba istog pola. Ključ uspešnog muško-ženskog prijateljstva leži u međusobnom poštovanju, razumevanju i komunikaciji. Upravo takvo prijateljstvo je između dečaka Keleba i devojčice Ele. Ovo dvoje dece je tek zašlo u tinejdžerske godine, a upoznali su se na putovanju i otkrili da dele slična interesovanja, tako da se do kraja letovanja nisu razdvajali. Jedini problem je što Ela živi u Škotskoj, a Keleb u Engleskoj.

Ali, ni to nije bila prepreka za ovog dečaka koji je došao u Škotsku i iznenadio je svoju najbolju prijateljicu pojavivši se u kafiću u kome je bila. Devojčica je vrisnula od uzbuđenja i skočila mu u zagrljaj. Posle izvesnog vremena bio je njen red da poseti Kelaba u Engleskoj. Budući da se njemu bližio rođendan, smislili su da upravo Ela bude savršen “rođendanski poklon”.

Izgleda da je Kelebova mama pomalo umešala prste u celu priču. Naime, smislili su da se devojčica sakrije u velikoj kutiji koja predstavlja rođendanski poklon. Dečak je sišao sa sprata i znatiželjno posmatrao veliku kutiju, ne dirajući je. Onda je primetio da se vrh kutije otvara i iz njega je provirila Ela. Dečak je pomalo sramežljivo ustuknuo od iznenađenja, da bi se već sledećeg trenutka čvrsto zagrlili. Usledilo je druženje a gde god su se pojavili držali su se za ruke.

- Pravi prijatelji nikada nisu razdvojeni, možda u smislu daljine, ali nikada u srcu. Keleb i Ela su se upoznali na odmoru u Diznilendu pre 18 meseci i postali su nerazdvojni od trenutka kada smo ušli u avion. Rastanak nakon sjajne zajedničke nedelje bio je tako srceparajući, ali su od tada ostali u kontaktu, ćaskali su svakodnevno i igrali igrice. Kaleb je iznenadio Elu u Edinburgu pre šest meseci, ali sada je Ela želela da iznenadi svog druga za njegov rođendan! Njihovo prijateljstvo je zaista posebno, neki kažu da su se poznavali u prošlom životu - stoji u opisu ovog snimka.

 

 

Video je samo na Instagramu dobio 2.678.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- “Kupili ste me” totalno ovim snimkom, mogla bih da gledam kako se njihov odnos razvija i u narednih 20 godina.

- Ovo je kao scenario za seriju: “Kako sam upoznao vašu mamu”.

- Ovo bi jednog dana bila divna ljubavna priča, gotovo filmska.

- Ne morate sve da svodite na romantičan odnos, možda će ovo dvoje bolje funkcionisati kao pravi prijatelji do kraja života.

- Ljubavi su precenjene, ali prava prijateljstva su i dalje na ceni.

- Ko bi rekao da muško-ženska prijateljstva nisu moguća? - bili su samo neki od komentara ispod ovog snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)