Roditeljstvo

DA LI BISTE ZAPOSLILI OVAKVU DADILJU: Svakodnevno kasni, rovari po frižideru i ispija koktele dok čuva mališane, a za to je papreno plaćena! (VIDEO)

Roditelji bi razmislili da li bi decu poverili na čuvanje ovakvoj osobi.

05.12.2023 14:00

DA LI BISTE ZAPOSLILI OVAKVU DADILJU: Svakodnevno kasni, rovari po frižideru i ispija koktele dok čuva mališane, a za to je papreno plaćena! (VIDEO)
Tiktok-you.and.yours

Mnogi nisu oduševljeni svojim poslom u kancelariji od 9h do 17h, a pošto su videli šta sve jedna dadilja radi za to vreme, opisali su njen posao kao onaj iz snova. Jedna mlada žena se prijavila za posao dadilje troje mališana, a neke stvari je svojoj novoj gazdarici rekla u startu. Naime, ona joj je objasnila da uvek i svuda kasni, tako da ukoliko je zatekne da nešto kasnije dolazi na posao, trebalo bi da se navikne na to. Očigledno je ova devojka bila odlična sa mališanima, pa su se ona i mama dece koja ju je i unajmila kao dadilju, vremenom sprijateljile.

Dama koja se na Tik-toku predstavlja pod korisničkim imenom “Vi i vaši” objavila je video koji je naišao na veliki broj pregleda i izazvao salvu smeha na ovoj društvenoj mreži. Dadilja se pohvalila da toliko ima opušten stav sa svojom “šeficom”, kako je zove, da se ona već navikla na njeno kašnjenje, a nije retkost da ova dadilja i ostane koji sat duže, kako bi se družila sa šeficom ili prenoćila. Takođe i muž ove dadilje je često u domu u kome ona čuva mališane.

 

 

Snimak koji je sakupio veliki broj pregleda je pak onaj na kome dadilju imitira njena šefica. Mama dece je želela na duhovit način da predstavi dadilji kako ona izgleda, a izvedba je po svemu sudeći bila veoma verodostojna, pa je izazvala smeh kako kod ove dadilje, tako i kod svih ostalih.

- O, izvinite ponovo kasnim. ( Nosi koktel od ujutru) Međutim, već sam vam u startu rekla da ću uvek kasniti, tako da ovo nije ništa novo. Umorna sam, toliko sam umorna, ne znam zašto sam stalno ovoliko umorna. Pogledaj, tresu mi se ruke, sva se tresem, moram da jedem nešto. (Uzima svašta iz frižidera) Da vidim šta ima u frižideru, pa uzeću od svega pomalo. Obožavam kupovinu putem interneta, razne stvari imaju u ponudi. Deco, obećavate li da ćete noćas da spavate u svojoj sobi? Dobro, nemojte da kažete mami za ovo (Krišom im daje slatkiše) Mališani, pazite mi na veštačke trepavice i šminku. Želite da ostanem još malo na piću? Ne, zaista ja ne pijem. U redu, može vodka od brusnice (Koktel joj je već spreman) - delovi su samo jednog od video snimka objavljenog na TikTok-u.

- Šefica me imitira kao dadilju i ne mogu da prestanem da se smejem - stoji u opisu objave.

Snimak je samo na Tik-Toku dobio 48.000 sviđanja, a mnogi su poželeli da imaju njen posao i nazvali ga poslom iz snova.

- Valjam se od smeha!

- Ovako ja zamišljam idealan posao.

- Bitno je da te deca vole, uživaj u životu.

- Dadilja bi trebalo od sabajle da gucne vodku od borovnice, čisto da se ne bi tresla.

- Ova žena ju je maestralno skinula!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)