Roditeljstvo

MAMA JE LJUTITO BACILA PICU NA STO: Ukućani su je gledali u šoku čak ni muž nije smeo da pisne! (VIDEO)

Ona je održala važnu lekciju svojim sinovima i suprugu.

17.01.2024 17:00

MAMA JE LJUTITO BACILA PICU NA STO: Ukućani su je gledali u šoku čak ni muž nije smeo da pisne! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/casey_and_amanda

Pored brojnih obaveza na poslu i oko dece od svake mame se očekuje da svojim ukućanima svakog dana servira doručak, ručak i večeru. Često njena porodica ne razmišlja koliko truda ona ulaže kako bi im obezbedila ukusne obroke već je uzimaju zdravo za gotovo.

Zbog toga je jedna mama rešila da okrene list i pokaže svom suprugu i deci da može da bude i drugačija. 

pexels.com

Porodica za stolom i ukusnim ručkom je ono što je cilj većine

Snimak koji kruži internetom izazvao je burne rekacije na društvenim mrežama. Video počinje decom i ocem koji strpljivo sede za stolom i čekaju da im se posluži večera. U trpezariju ulazi mama očigledno nervozna i besno baca prvo jednu a potom i drugu tepsiju sa picom dok je muž i deca gledaju preneraženo ne shvatajući šta se dešava. 

Svi ćute videvši da je mama nervozna a ona se potom obraća pitanjem: "Da li žele dodatno sira ili kečapa?" Dok ona seče picu i raspoređuje u tanjitre svojih troje mališana njen muž je u jednom trenutku krenuo rukom da uzme parče pice, ali ga je ona presekla pogledom i rečima da sačeka svoj red.  

Žena je izgledala vrlo ljuto i neraspoloženo, dok su je deca gleda začuđeno. 

 

 

- Ona je nevaljala - rekao je jedan od njenih sinova pokušavajući da se našali.

- Dušo, da li je sve u redu? - pitao ju je suprug.

- Da, jeste. Svi su nevaljali, zašto nekad ne bi bila i mama - odgovorila je žena.

Nakon ove njene rečenice svi su zaćutali i samo su je nemo posmatrali. Međutim, ono što nisu znali je da je mama postavila skrivenu kameru kako bi snimila ponašanje svoje porodice kad je ona ljuta i besna. Snimak je na Tiktoku sakupio više od 1,1 milion sviđanja a većina se složila da je žena dobro odigrala svoju ulogu.

- Ovaj čovek se plaši za svoj život.

- Malog dečaka nije briga, on samo hoće picu.

- Pogled straha kod oca kada mali kaže "ona je nevaljala" je neopisiv.

- Odrastao sam u ovakvoj kući ali to nije bila šala niti skrivena kamera.

- Haha...Najbolja je reakcija muža koji garant po glavi prebira čime je to naljutio ženu.

- Mnogi ne cene sve ono što majka čini za svoju porodicu pa su ovakve stvari potrebne kako bi i deca i muž videli kako je to kad se žena najljuti - bili su neki od komentara na ovaj post.

Mnoge je ova scena prilično zabavila i nasmejala a većina se složila da je ideja o skrivenoj kameri zapravo super. Jedan od korisnika mreže je rekao kako bi u ovoj situaciji sigurno pozvao ženu u drugu sobu kako bi raspravili u čemu je problem i da ovakvo ponašanje ne bi dozvolio.

Drugi su opet primetili kako čovek ima strpljenja i samokontrole kad je uspeo da se uzdrži da ne pukne u ovako delikatnoj situaciji. 

Mama je po mnogima sjano odglimila i uspela da zavara svoju porodicu, ali i da im pruži vrednu lekciju da ne treba da je uzimaju zdravo za gotovo. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)