Roditeljstvo

URNEBESNA REAKCIJA BEBE NA OČEVU FRIZURU: Tata u šoku jer nije očekivao ovakvo ponašanje svog sina! (VIDEO)

Deca su najiskrenije, jednoglasno su komentarisali pratioci na mrežama.

10.01.2024 13:00

URNEBESNA REAKCIJA BEBE NA OČEVU FRIZURU: Tata u šoku jer nije očekivao ovakvo ponašanje svog sina! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/s.c.a.r_tv

U ranom detinjstvu deca su upućena na tatu i mamu a svaka promena koju oni naprave može izazvati stres kod mališana. O tome svedoči i reakcija jednog mališna nakon što je njegov tata ošišao kosu. Mališan je iskreno reagovao a njegova reakcija je postala hit na društvenim mrežama. 

Printscreen/TikTok/funnydogs_cute10

Jedna beba je po prvi put videla kako izgleda njen otac sa ošišanom kosom

 

Urnebesni snimak koji je tata podelio na TikToku prikazuje prvu reakciju bebe nakon što se ošišao. Njegov sin je u neverici gledao u oca a onda je zaplakao iz sveg glasa. Toliko ga je potresla očeva nova frizura da je rukucu stavio na glavu a suze su se slivale niz njegove obraze svaki put kad bi pogledao u tatu. 

Urnebesan snimak je sakupio skoro 900. 000 sviđanja. Iako je otac hteo osmehom to da popravi dajući joj znak da je to on i da je sve u najboljem redu, beba se nije zaustavljala već je plakala iz sveg glasa, a nekoliko puta se okretala i rukom hvatala za glavu poput odraslog čoveka koji je razočaran i šokiran. Ova komična scena je nasmejala ljude na Tiktoku.

 

 

- Ali ruka na glavi...on mora da je stvarno istraumatizovan.

- To dete je stavilo ruku na glavu u fazonu: "Bože imaj milosti!"

- Ovo dete je ranije bilo na Zemlji.

- "Čoveče, šta si to uradio sebi"... da ume da govori msin bi sigurno to rekao tati.

- Realna definicija čistog razočarenja koju sam ikada videla - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali da je reakcija bebe urnebesna i da može da bude odličan glumac kada odraste, a sigurno da bi odneo i neku nagradu. Iako je po mnogima, ocu bilo ovo simpatično, duboko u sebi veruju da je zaista napravio promašaj sa frizurom čim je malo dete odreagovalo na ta način.

Na mreži se pojavio originalan snimak oca sa prethodnom frizurom, gde je njegova kosa dosta duža i kovrdžava. Ovo je po mnogima bio očigledan šok za dete koje je svojom spontanom reakcijom pokazalo da otac i nije uradio baš pravu stvar. Pa, ako niste sigurni kako izgledate kad izađete od frzera, možda nije loše konsultovati neku bebu na ovaj način. Deca su ipak kažu najiskrenija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)