Brak i veze

PLESALA JE U KLUBU NI NE SLUTEĆI DA ĆE JOJ TA NOĆ PROMENITI ŽIVOT: Sve se desilo u trenu, kamera je zabeležila ovaj neverovatan momenat (VIDEO)

Loren Šaris je u simpatičnoj objavi pokazala kako se dešavaju sudbinski susreti i kako je upoznala svog supruga.

07.01.2024 11:40

PLESALA JE U KLUBU NI NE SLUTEĆI DA ĆE JOJ TA NOĆ PROMENITI ŽIVOT: Sve se desilo u trenu, kamera je zabeležila ovaj neverovatan momenat (VIDEO)
Printscreen/TikTok/lorensharice

Prvi susret sa partnerom i početak neke naše romanse svi pamtimo, pogotovo ako je to nešto što je bilo sudbinski i osoba sa kojom smo kasnije otpočeli zajednički život. Takvi susreti se uglavnom dešavaju spontano i niko ih ne planira. Čak i da su isplanirani u malom procentu se obistinjuju i pretvaraju u romantične veze.

U trenucima kada se dešavaju neke stvari koje će potpuno izmeniti i preokrenuti našu stvarnost i život, često nismo svesni, a verovatno nije bila ni Loren Šaris koja se jedne večeri zabavljala u klubu sa drugaricom i pronašla muža.

Printscreen/TikTok/lorensharice

Devojka je pokazala trenutak kako s ezabavlja sa drugaricom

U snimku koji je sakupio 3,8 miliona sviđanja vidi se kako drugarica snima njih dve dok plešu u izlasku kada se u kadru pojavljuje muškarac koji se "sudara" sa njenom drugaricom. U tom trenutku zbunjeni momak gleda u nju dok se devojka smeje, a onda počinju spontano da plešu i da se zabavljaju. 

- Nisam ja uhvatila najbolju drugaricu na početku ljubavne priče- piše u objavi snimka koji je prvo podelila Džasmin Robinson, njena drugarica koja je ovekovečila ovaj trenutak, a onda ga je podelila i ona na svom profilu.

Simpatičan trenutak kada dvoje nepoznatih ljudi spontano uspostavljaju kontakt gde se među njima rađaju prve simpatije, je oduševio ljude na Tiktoku, a mnogi su komentarisali kako ulazak u neke veze koje obećavaju nikada nije bio lakši ako je suditi po ovome što smo videli.

@lorensharice Well…that was cute lol #alovestory @Jazmine Robinson ♬ SEE YOU AGAIN ALT INTRO - bunnyhop

- Jel ovo stvarno? Da li su njih dvoje venčani? Želim još detalja. 

- Definicija ljubavi na prvi pogled.

- Legitimno je uhvatila ljubav na prvi pogled.

- Način na koji je on otvorio oči.

- Ovako želim da sretnem svog muža.- bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako su njih dvoje shvatili već u nekoliko sekundi da su jedno za drugo i da su ovakve situacije zaista moguće ali retke. Drugi su komentarisali kako je po sredi namešten scenario i da se njih dvoje znaju odavno te da susret nije slučajan.

U drugim objavama ove brodvejske glumice vidi se da je u pitanju njen sadašnji suprug sa kojim je u harmoničnom braku, te je otkrila u jednoj od svojih objava da su se njih dvoje već pojavljivali u istom filmu.

Kako život piše romane njih dvoje su imali sudbinski susret u klubu koji je na kraju ispisao najlepšu ljubavnu priču.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)