Brak i veze

ANDREA OTVORENO IZJAVILA DA JE U POLIAMORNOJ VEZI "Imam zdravu i srećnu vezu sa suprugom i sa dečkom, niko nije ljubomoran!" (VIDEO)

Tiktokerka je na društvenoj mreži pokušala da objasni kako istovremeno voli dva muškarca, ali mnogi to nisu razumeli.

02.01.2024 21:00

ANDREA OTVORENO IZJAVILA DA JE U POLIAMORNOJ VEZI "Imam zdravu i srećnu vezu sa suprugom i sa dečkom, niko nije ljubomoran!" (VIDEO)
Tiktok-infinitepolyam

Andrea je Tiktokerka koja ne krije da ima i supruga i dečka. Ma koliko pojedini bili šokirani njenim priznanjem, ona navodi da ih obojicu podjednako voli i da njen suprug nema navodno ništa protiv njenog dečka, niti je ljubomoran. Ona, s druge strane, na drugačiji način voli obojicu. 

Poligamija, kao i poliamorne veze nisu preterano popularne, čak ni na društvenim mrežama. Veza između dvoje ljudi ili brak su i dalje ono što se najviše ceni i poštuje. Tako mnogi pratioci Andree nisu našli razumevanja za njenu ljubav koja je navodno ravnomerno raposređena na njenog muža i dečka. Upravo zato ona se našla na meti predrasuda i kritika.

- Poliamrona sam i imam zdravu i srećnu vezu sa svojim suprugom i sa svojim dečkom - izjavila je Andrea, a usledila je gomila kritika, dok je o tome pisao i San.

Ova Tiktokerka je iznela samo neke od svakodnevnih komentara sa kojima se sučava.

- Nemoguće je da istovremeno voliš dvoje ljudi.

- To je prosto odvratno.

- Vrhunac je što pokušavaš da nas ubediš da je sve to “normalno”.

- I navodno tvoj muž nije ljubomoran, mora da aplaudira tvom ljubavniku kad dođe. 

- Tvom mužu nešto definitivno fali.

- Zar imaš toliko malo samopoštovanja da si morala da pored muža u krevet uvučeš i ljubavnika kako bi ti nadomestio to?

 

@infinitepolyam Replying to @Barles Charrone Spinach or broccoli is much better. Try channeling your anger towards the vegetable you dislike most. I promise, you’ll feel better. #polyamory #polyam #polyamorous ♬ original sound - InfinitePolyam | Polyamory

 

Ovoj ženi izgleda da je dozlogrdilo da se na Tik-toku raspravlja sa totalnim strancima o sopstvenom načinu života koji vodi. Tako da je počela da na hejterske komentare odgovara sasvim drugom temom. Recimo, umesto da se svađa i prepire sa neistomišljenicima, ona je na jednom videu totalno skrenula sa teme i tako zapušila usta svima.

- Kažete da je poliamorna veza odvratna, ali znate šta je zaista odvratno? Karfiol, nikako ne uspevam da mu nađem svrhu. I kada ga pripremite, ukus je daleko od onog koji ima brokoli ili prire krompir. Zato ne volim karfiol - objasnila je Andrea.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)