Brak i veze

UDALA SE ZA POLUBRATA I NAIŠLA NA ŽESTOKE OSUDE: Njena majka ih je uhvatila na delu, ali ona tvrdi da ništa nije onako kako se čini na prvi pogled! (VIDEO)

Lindzi i Kejd Braun su krunisali svoju ljubav brakom, a kritike se samo nižu.

08.12.2023 21:00

UDALA SE ZA POLUBRATA I NAIŠLA NA ŽESTOKE OSUDE: Njena majka ih je uhvatila na delu, ali ona tvrdi da ništa nije onako kako se čini na prvi pogled! (VIDEO)
Tiktok-girl_meets_bro

Lindzi Braun je Tiktokerka koja je najveću popularnost na ovoj društvenoj mreži stekla činjenicom da se udala za svog polubrata. Međutim stvar je u tom što Lindzi i Kejd Braun nisu ni u kakvom krvnom srodstvu. Tek pošro su se njih dvoje venčali, večao se Kejdov otac sa Lindzinom mamom, tako da pošto su Lindzi i Kejd postali muž i žena, na neki način su postali i brat i sestra, ali bez ikakvog srodstva.

- Kejd je bio dečak sa kojim sam išla u osnovnu i srednju školu. Kada sam imala 14 godina, a on 15, prišunjao se mom prozoru i ušunjao se u moju sobu. Tako smo prvi put imali odnos. On je godinu dana stariji od mene. To se desilo još četiri puta dok nas moja mama nije uhvatila na delu. Ona je bukvalno upala u moju sobu, videla šte se dešava, ugasila svetlo i izašla. Tog dana je Kejd ustao iz kreveta, zgrabio ključeve, iskočio kroz prozor, otišao do automobila i odvezao se kući. Kada je došao kući bio je potpuno go. Već je bilo svanulo, a on je ušao potpuno go u kuću, sa svojih 15 godina, prošao pored roditelja tako go i popeo se u svoju sobu, niko ga ništa nije pitao - priseća se Lindzi u svojim snimcima na Tik-toku, a o tome je pisao i San.

 

 

Lindzina mama joj je zabranila da se ikada više viđa sa tim dečkom, tako da je početak i kraj romanse bio upravo tu.

- Klajd i ja se nikada nismo zabavljali. On bi samo došao ta četiri puta do mog prozora i tako se to desilo. Moja mama je čak zvala telefonom njegove roditelje i upozorila ih da se potrude da se Klajd više noću ne šunja do mog prozora jer smo oboje tada bili maloletni, a tako je i bilo. Mi se nikada nismo zabavaljali, ali 15 godina posle toga postali smo muž i žena - objasnila je ova Tiktokerka.

 

 

Iako su se trudili da se ne kreću u istim društvima, i čak završili osnovnu i srednju školu koje su oboje pohađali, putevi su im se ukrstili posle nešto više od decenije.

- Ni sama ne znam kad i kako, ali meni je Klajd bio toliko se*si. On je u tim svojim dvadesetim bio veoma problematičan. Nije nastavio studiranje, nije imao posao, nije čak imao ni kola, dok su se njegovi roditelji tada razveli. Ja sam živela u malom iznajmljenom stanu, imala sam slabo plaćen posao, ali samo mi je bilo bitno da se viđam sa njim. On je čak počinio sitne prestupe, bio je na lošem galasu. Kada smo  počeli da živimo zajedno bukvalno nismo imali ništa od nameštaja. Samo jedan krevet, nismo čak imali ni televizor, noćima bi igrali karte. Moja mama je počela redovno da se čuje sa njegovim ocem kako bi pokušali da spreče našu vezu, ali Bogu hvala što nisu uspeli u tome. Na kraju, 15 godina od našeg prvog susreta venčali smo se, tj. samo smo sklopili brak, svadbu smo napravili pola godine kasnije, u međuvremnu smo dobili i dvoje dece. Budući da je moja mama uvek bila sama, a Klajdov otac se razveo i njih dvoje su otpočeli vezu i nedavno se venčali. Tako da sam zvanično venčana sa svojim polubratom - objasnila je ona.

 

 

Budući da mediji nisu propratili njhovu priču do kraja, osvanuli su brojni naslovi kako se Lindzin polubrat njoj ušunjao u krevet kada je imala svega 14 godina. I dan danas oni primaju veliki broj  negativnih komentara na račun toga da će im deca imati neke degenerativne bolesti, budući da su njih dvoje u srodstvu. Međutim nikakvih problema nema, budući da su oni u navodnom srodstvu, samo iz razloga što su se kasnije njihovi roditelji venčali.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)