Telo

"DA LI MISLIŠ DA RAĐAM DECU BESPLATNO?": Od supruga je tražila novac za svaki porođaj, bićete u neverici kad vidite na šta ga je potrošila (VIDEO)

Morgan Barbieri je žena koja je poučena primerom starlete Kortni Kardašijan, odlučila da unapred naplati "usluge rađanja".

25.11.2023 12:02

"DA LI MISLIŠ DA RAĐAM DECU BESPLATNO?": Od supruga je tražila novac za svaki porođaj, bićete u neverici kad vidite na šta ga je potrošila (VIDEO)
Tiktok-morganbarbierii

Morgan Barbieri je Tiktokerka koja je rešila da ne pristaje olako na rađanje dece. Naime, ona je od svog supruga zahtevala još pre prvog porođaja da potpiše kako će joj finansirati silikone. Morgan je još jedna žena kojoj je starleta Kortni Kardašijan uzor, pa se tako držala krilatice ove rijaliti zvezde da “rađanje dece nije besplatno”. 

Poznato je da žene kao poklon povodom rođenja deteta od supruga dobijaju razne poklone. Uglavnom je to simboličan komad nakita, koji je skuplji ili jeftiniji u zavinosti od mogućnosti. Neke dame su se pohvalile da su na račun rođenja bebe dobile na poklon i kuću i automobil, a Morgan je želela nove grudi. Pošto je rodila dvoje dece, koje je dojila, red je došao i na nju, a o tome je pisao i San.

 

- Šta je ovo? Šta ti misliš da je to? To je naknada za moje usluge rađanja dece. Da, 25.000 dolara želim. Da li misliš da ja rađam decu besplatno? - Morgan i njen suprug izgovaraju na Tik-tok snimku reči Kortni Kardašijan koje su sada već postale epske.

Međutim, izgleda da je gospodin Barbieri bio od reči, pa je njegova supruga zaista dobila nove grudi posle odgajanja dvoje dece. Ona se nedavno pohvalila na svom Tik-tok nalogu. Usnimila se u ljubičasto-roze kompletu kako stoji u sobi i zadovoljno pokazuje pratiocima svoje nove grudi. Dodala je da se oseća fantastično i da se oporavila već nedelju dana posle operacije.

Snimak je dobio salve pohvala na račun njenog novog izgleda.

- Kad muž jednom obeća, to je obećano.

- Izgledaš fantastično, samo napred.

- Sasvim prirodno izgedaju, a opet kao da nisi ni rađala, odličan posao.

- Takav poklon i ja želim, posle porođaja.

- Nakit je prevaziđen, nove grudi su prava stvar!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)