Brak i veze

"MOJA MAMA JE IMALA INTIMNE ODNOSE SA MOJIM MUŽEM U MOM KREVETU": Afera je izbila na videlo a razočarenje je doživela i od oca! (VIDEO)

Kejt je doživela izdaju od ljudi kojima je najviše verovala.

19.12.2023 21:00

"MOJA MAMA JE IMALA INTIMNE ODNOSE SA MOJIM MUŽEM U MOM KREVETU": Afera je izbila na videlo a razočarenje je doživela i od oca! (VIDEO)
Tiktok-katenacious

Kejt je Tiktokerka je bila, kako je verovala u srećnom braku u kome je dobila blizance. Verovala je da ima savršen život sve dok nije saznala da njen suprug ima aferu sa njenom majkom. Ovo saznanje ju je potpuno slomilo, a njena ispovest je privukla je veliku pažnju javnosti. Mnogi su je pitali kako ništa nije primetila.

- Naravno da sam primetila da se moj suprug i moja majka čudno ponašaju. Ona je veoma često dolazila kod nas da nam pomagne oko blizanaca, pa ničeg čudnog nije bilo u tome. Međutim, umesto da se pozdrave kao zet i tašta, eventualno potapšu po ramenu, ona bi njega obema rukama zagrlila oko vrata dok je on nju vrteo u krug po sobi kao da je devojčica. Glavni razlog zašto nisam tome pridavala pažnju je jer nisam želela da poverujem da bi me dvoje ljudi, koje pored dece volim najviše na svetu izdali. Jednog dana me je čak pozvala baka, mama moje mame i rekla mi da sumnja da moj muž ima aferu sa mojom majkom. Tada sam shvatila da nisam luda i da još neko slično razmišlja. Međutim, nisam imala dokaza, a moja draga baka me je savetovala da sedim i da čekam i da će se već nekako njih dvoje odati - započela je svoju ispovest Kejt na svom Tik-toku a piše britanski Dejli Miror.

 

@katenacious How I found out my husband was having an affair with my mother PART 1 #cheater #cheaters #affair #mommyissues #adultery ♬ original sound - KATenacious

 

Poslušala je baku sedela i čekala. Na Dan zaljubljenih njen suprug je kupio dva identična buketa cveća, jedan za nju, a drugi za njenu mamu, ali to je bio tek početak.

- Jedne večeri u februaru sam pozvala supruga da ga pitam kada dolazi kući kako bih znala zbog večere. Rekao je da će biti kod kuće za 20 minuta, a onda je dodao da je u određenom delu grada. Međutim, kako smo pričali preko video poziva odmah sam primetila da to nije taj deo grada. Rekla sam mu da vidim zgrade iza njega, da je to kraj u kome sam ja nekad živela. Onda se čuo ženski glas u pozadini i on je prekinuo vezu. Insistirala sam da mi kaže sa kim je bio, ali nije hteo. Na kraju sam pozvala sestru da pitam gde je mama, objasnila mi je da je pre nekoliko sati moj muž došao po nju da je vodi kod nas kući kako bi navodno čuvala decu. Kada su došli moja mama je pričala kako je imala loš dan, a da je moj suprug slučajno naišao, pa su se provozali da “udahnu malo svežeg vazduha”... Ali ja sam znala istinu i ceo svet mi se srušio tada - nastavlja priču ova žena.

 

 

Na kraju uoči Božića prošle godine došla je kući i zatekla oca. Pošto je bila očajna rešila je da mu se poveri, ali ono što joj je odgovorio ju je šokiralo.

- Rekla sam tati bez oklišanja u šta sumnjam. On me je savetovao da se primirim i da će mi mama sama uskoro sve reći. Bila sam zapanjena činjenicom da i on to zna. Otvoreno sam se suočila sa njima za božićnom trpezom. Shvatila sam da je moja mama imala intimne odnose sa mojim mužem, u mom krevetu, a ja sam za to poslednja saznala. Moj muž je rekao pred svima da sam ja loša supruga, loša majka i da zaslužuje bolju ženu kakva je moja mama. Dok sam plakala, pričao mi je kako želi razvod i zajedničko starateljtsvo. Razveli smo se i tu nema povratka. Sa mamom ne pričam već više od godinu dana, ali vrhunac cele priče je da joj je moj tata sve oprostio i pustio je da živi nazad u porodičnoj kući - ispričala je ova samohrana majka blizanaca u suzama.

 

@katenacious Replying to @Amelia Zeller ♬ original sound - KATenacious

 

Snimak je pregledan milionima puta, a usledilo je more komentara podrške za ovu hrabru ženu.

 

@katenacious Replying to @punxsutawney__phil how we found out my husband was having an affair with my mother PART 4 #cheater #cheaters #affair #adultery #caught #mommyissues ♬ original sound - KATenacious

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)